Rosmolenstraat 36, LOCHEM

SPEELS MET 6 (SLAAP)KAMERS
Royale, geschakelde gezinswoning met inpandige berging, eigen oprit en groot terras. Hoogwaardig en innovatief gebouw eind jaren ’90 met stadsverwarming, wand- en vloerverwarming en nieuwe warmtepompboiler, volledige isolatie en energie label A. Veelzijdige woning met extra slaap- annex werkkamer op de begane grond en 2 extra (slaap)kamers op de 2e verdieping dankzij de kunststof dakkapel. De centrale keuken is een spil in het huis tussen de eethoek en tuingerichte woonkamer welke is voorzien van een schuifpui naar het terras. Genieten in de brede achtertuin welke gesitueerd is op het noordoosten met altijd een zon- en/of schaduwplek.
Deze originele en veelzijdige woning is gelegen in kindvriendelijke en gewilde woonwijk de “Molengronden” nabij meerdere sportgelegenheden, (basis)scholen en op fietsafstand van het Lochemse stadscentrum. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen.

PERCEEL
Het woonhuis is gelegen op een onderhoudsvriendelijk perceel van 254 m². U kunt de auto kwijt op uw eigen oprit en er is nog een mogelijkheid om een tweede auto openbaar te parkeren voor het huis. Vanaf de oprit is er toegang tot de inpandige schuur waar u uw fiets(en) of tuingereedschap kwijt kunt. De besloten achtertuin is gesitueerd op het noordoosten. Er is een betegeld terras waar u kunt genieten van de buitenlucht en diverse, volwassen struiken en planten.

INDELING
Begane grond: Hal met garderobenis. Toilet met fontein. Tuingerichte woonkamer met schuifpui. Open keuken met eetgedeelte en met 4-pits inductiekookplaat, hete lucht oven, vaatwasser, koelkast en afzuigkap. Bijkeuken c.q. tussenhal. Ruime tweepersoonsslaapkamer met wastafel en tuindeur.
1e Verdieping: Overloop met vloerbedekking. Drie slaapkamers waarvan twee ruime kamers en één eenpersoons. Eenvoudige badkamer met wastafel, toilet en ligbad.
2e Verdieping: Overloop met wasmachine- en drogeraansluiting. Twee slaapkamers met dakkapel waarvan één ruime voorzien van wastafel.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1998. Perceel: 254 m². Inhoud: ca. 550 m³. Woonoppervlakte: ca. 155 m². Stadsverwarming en warmtepompboiler (2023). Volledig geïsoleerd. Energielabel A. Bijzonderheden: 8 zonnepanelen, wand- en vloerverwarming.

lees meer +
€ 450.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Rosmolenstraat 36 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 450.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1998
  • Woonoppervlakte:
    155 m²
  • Perceeloppervlakte:
    254 m²
  • Inhoud:
    550 m³