Rembrandtlaan 126, LOCHEM

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren.

RUSTIGE LIGGING & ROYALE LEEFRUIMTE

Riant, helft van dubbel woonhuis met inpandige dubbele garage en berging en brede carport. Sfeervolle woonkamer en lichte leefruimte mede dankzij de serre aan de achterzijde. Tuingerichte woonkeuken en werkkamer annex chillroom op de begane grond met de mogelijkheid om er gemakkelijk een slaap- en badkamer te realiseren. Ruimte voor 4 (5e optioneel) slaapkamers en voldoende bergruimte. De achtertuin heeft een perfecte ligging op het zuiden en is voorzien van meerdere terrassen, een heerlijk plekje. Geschikt voor meerdere doelgroepen, o.a. een (groot- en/of samengesteld) gezin of juist ideaal geschikt voor iemand die van ruimte houdt.
Aan het einde van de Rembrandtlaan gelegen in rustige inham. Parkeren kan op eigen oprit onder de carport of voor de deur. Kindvriendelijke woonwijk met de (basis)school, de supermarkt en diverse sportvoorzieningen in de nabijheid.

Royale oprit aan de voorzijde met brede carport. De royale carport is voorzien van spotjes en lichtkoepels. Parkeergelegenheid genoeg. De berging en garage zijn te openen middels een elektrische deur.
De achtertuin is fraai aangelegd, voorzien van meerdere terrassen, sierbestrating, bamboe voor de privacy en veel groen. Meerdere olijfbomen, struiken en een prachtige druivenboom. Fijn op het zuiden.
Verder is er ook nog een vrijstaand tuinhuis, ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld tuingereedschap.

Indeling:
Begane grond: Hal. Toilet met fontein. Woonkamer met speksteen kachel (Contura) en eiken houten vloer. Woonkeuken (2019) met 6-pits gasfornuis met 2 ovens, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en plavuizenvloer. Werkkamer annex slaapkamer met schuifdeur naar serre. Serre met tuindeur. Inpandige berging met stortbak, wasmachine aansluiting en elektrische deur. Inpandige garage met lichtkoepel, tuin (schuif)deur en elektrische deur.

1e Verdieping: Overloop. Ruime slaapkamer met frans balkon en inloopkast. Tweede slaapkamer met toegang tot de zolder. Royale badkamer met ligbad, stoomdouche, dubbel wastafelmeubel, bidet en 2e toilet. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e Verdieping: Overloop met bergruimte en vaste kast. Twee royale, lichte slaapkamers met hoge raampartijen. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Bouwjaar: 1978. Perceel: 315 m². Inhoud: ca. 732 m³. Woonoppervlakte: ca. 178 m². Overig inpandige ruimte: ca. 34 m². Gebouwd gebonden buitenruimte: ca. 55 m².
Verwarming: Remeha Calenta (2014). Isolatie: Dak en gedeeltelijk HR ++ glas. Energielabel: C. Bijzonderheden: In 2019 stucwerk en elektra vernieuwd (16 groepen).

lees meer +
€ 450.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Rembrandtlaan 126 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 450.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, halfvrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1978
  • Woonoppervlakte:
    178 m²
  • Perceeloppervlakte:
    315 m²
  • Inhoud:
    732 m³