Prinses Marijkelaan 11, LOCHEM

Lochem - Prinses Marijkelaan 11-13

VERRASSEND VEEL RUIMTE GELIJKVLOERS!

Unieke, vrijstaande gezinswoning met eigen oprit, garage-/ annex schuur en carport. Tweede helft van de vorige eeuw van twee naar één vrijstaande woning verbouwd waarbij er recent een flinke interne modernisatie heeft plaatsgevonden. De royale leefruimte is uitermate geschikt voor het realiseren van een levensloopbestendige woning met werk-, slaap- en badkamer op de begane grond. Twee dak punten met beide een eigen trapopgang waarbij de (kinder)zijde beschikt over 2 slaapkamers en de andere kap een hoofdslaapkamer met eigen kleedruimte, bad en wastafelmeubel huisvest. Speels en eigenwijs. Tot rust komen kan in de heerlijke tuin rondom welke beschikt over veel privacy en zon. Gelegen op een prettige, rustige woonlocatie nabij het stadscentrum van Lochem met supermarkt, (basis)scholen en de bosrijke Paaschberg binnen handbereik.

Gelegen aan een rustige woonplein met overwegend vrijstaande woningen. Eigen oprit naar de carport en garage-/schuur. De schuur is voorzien van een gasaansluiting. De carport is momenteel in gebruik als veranda.
De achtertuin heeft een speelse indeling, is besloten en biedt veel privacy, want er is geen directe achterbuur. De tuin is gesitueerd op het Noordoosten. Verder is de tuin voorzien van een plantenkas en grondwaterpuls. De kas is voorzien van een water en elektra aansluiting.

Indeling:
Onderverdieping: Twee provisiekelders middels luiken vanuit de woonkamer te bereiken.
Begane grond: L-vormige hal met garderobe nis. Toilet met wandcloset en fontein. Ruime, lichte woonkamer met tuindeur en schuifpui. Woonkeuken met kookeiland, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven. Open werkkamer waar eenvoudig een slaapkamer van te maken valt. Compacte, moderne badkamer met douche en wastafel. Bijkeuken met vaste kast en CV ketel. De begane grond is voorzien van een laminaatvloer.
1e Verdieping: Middels vaste trap vanuit de hal te bereiken. Overloop. Twee slaapkamers beide met een dakraam. Middels tweede, vaste trap (vanuit de woonkamer) te bereiken ruime slaapkamer met bad en wastafelmeubel, dakraam en inloopkast. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Bouwjaar: 1923. Perceel: 521 m². Inhoud: ca. 645 m³. Woonoppervlakte: ca. 160 m². Verwarming: Remeha HR-CV (2018).
Isolatie: Dak en gedeeltelijk glas. Energielabel: F (van voor de dakisolatie).

lees meer +
€ 500.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Prinses Marijkelaan 11 & 13 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 500.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1923
  • Woonoppervlakte:
    160 m²
  • Perceeloppervlakte:
    521 m²
  • Inhoud:
    645 m³