Prins Willem-Alexanderlaan 37, LOCHEM

FLINKE GEZINSWONING IN RUIME WOONWIJK
Flinke uit- en opgebouwde gezinswoning met inpandige berging(en), veranda en carport. Comfortabel met lichte doorzon woonkamer, nette open woonkeuken en op de verdiepingen vier slaapkamers en een moderne badkamer. Mede dankzij de uitbouw en de dakopbouw een ruime woning. De achtertuin is besloten. De aangebouwde veranda biedt altijd een droog en beschut plekje. Dankzij de lichtkoepels komt er ook veel licht binnen in de veranda en woning. Aan gemeentelijk groen gelegen met een flinke afstand tussen de overburen, dat een ruimtelijk effect geeft. Op een centrale locatie gelegen op loopafstand van scholen, de supermarkt, bakker en het bos.

PERCEEL
Besloten en breed opgezette achtertuin welke is gesitueerd op het zuidoosten. Lekker zonnig maar ook voldoende plek in de schaduw onder de veranda. De lindebomen zorgen voor veel privacy in de tuin.
Aan de voorzijde een ruime oprit met plaats voor twee auto’s waarvan u er ook één onder de carport kunt parkeren. Tevens is er voldoende openbare parkeermogelijkheid aan het plantsoen.

INDELING
Onderverdieping: Verdiepte kelderkast.

Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Uitgebouwde woonkamer met moderne gashaard en openslaande tuindeuren. Open woonkeuken voorzien van een kookeiland met 5-pits gaskookplaat en afzuigkap, de keuken is eveneens voorzien van een vaatwasser, oven met magnetron functie en koelkast. Inpandige berging met CV-ketel opstelling, wasmachine- en drogeraansluiting en doorgang naar de tweede berging. Tweede berging met tuindeur.

1e Verdieping: Overloop. Twee slaapkamers beide voorzien van een balkondeur en één slaapkamer met ingebouwde kasten. Luxe, ruime badkamer met bad, douche, wastafelmeubel, 2e wandcloset en elektrische vloerverwarming. Wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting.

2e Verdieping: Overloop met dakraam. Twee ruime slaapkamers met bergruimte achter de knieschotten en één slaapkamer met toegang tot het balkon en één met vaste kastenwand.

Bouwjaar: 1973. Perceel: 286 m². Inhoud: ca. 690 m³. Woonoppervlakte: ca. 157 m². Verwarming: Nefit HR-CV (2006).
Isolatie: Muur-, vloer-, dakisolatie en gedeeltelijk glas. Energielabel: C.

lees meer +
€ 425.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Prins Willem-Alexanderlaan 37 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 425.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1973
  • Woonoppervlakte:
    157 m²
  • Perceeloppervlakte:
    286 m²
  • Inhoud:
    690 m³