Prins Willem-Alexanderlaan 35, LOCHEM

EXTRA WERK- ATELIERRUIMTE!

Lichte, geschakelde woning met carport, inpandige berging en aangebouwde, veelzijdige tuinkamer. Aangename, open woonruimte met doorzon-woonkamer en directe toegang tot de aangebouwde veranda, een verlenging van de woonkamer. Liever nog meer ruimte? Een extra verdieping (zoals de buren) doormiddel van een dakopbouw behoort tot de (toekomstige) mogelijkheden. De achtertuin is besloten en fraai aangelegd op het zuidoosten. Aan zowel de voor- als de achterzijde een overdekt balkon, waar u geniet van een kopje koffie en het koolmees gezin dat woont in het vogelhuisje.
Rustige ligging in autoluw gedeelte van de straat aan brede groenstrook met directe uitloop naar de supermarkt en op fietsafstand van het stadscentrum van Lochem en (basis)scholen.
Liefhebber van de natuur? U loopt zo naar het bosrijke buitengebied.

Aan de voorzijde vrij zicht op het groen. Oprit met parkeermogelijkheid op eigen terrein onder de carport.
De achtertuin heeft een aangename ligging op het zuidoosten. Geniet onder de aangebouwde veranda van eigen tuin of op enige hoogte op één van de balkons.
Verder is er een houten berging ideaal voor het opbergen van tuingereedschap, veel groen en een levendige vijver, waar de vissen zich graag laten zien.

Indeling:
Onder verdieping: Provisiekelder.

Begane grond: Hal met originele marmeren breuksteenvloer. Toilet met fontein. Ruime woonkamer met openhaard en tuindeur. Open woonkeuken met gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron en koelkast. Berging met vaste kastenwand en uitstortbak. Wasruimte met CV ketel en wasmachine aansluiting. Tuinkamer annex atelier met lichtkoepel en schuifpui.

1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan twee met vaste kast(en) en alle met toegang tot het balkon. Eenvoudige badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.
Bergruimte met de mogelijkheid voor een extra (slaap)kamer. Balkon aan zowel de voor- als achterzijde over de gehele breedte van de woning.

Bouwjaar: 1971. Perceel: 286 m². Inhoud: ca. 480 m³. Woonoppervlakte: ca. 133 m².
Verwarming: Remeha Avanta. Isolatie: Vloer-, muur- en gedeeltelijk glas. Energielabel: C.

lees meer +
€ 350.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Prins Willem-Alexanderlaan 35 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 350.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1971
  • Woonoppervlakte:
    133 m²
  • Perceeloppervlakte:
    286 m²
  • Inhoud:
    480 m³