Prins Clauslaan 8, LOCHEM

Prins Clauslaan 8 - Lochem

RIANTE WONING MET VRIJ ZICHT!

Royale, opgebouwde vrijstaand geschakelde woning met inpandige berging, oprit met carport, overkapping en houten schuur. De woning is keurig onderhouden, heeft een luxe keuken, een lichte doorzon-woonkamer, luxe badkamer, maar liefst 5 slaapkamers en een bergzolder. De fraai aangelegde extra brede tuin is gelegen op het noordwesten en heeft een gezellige veranda, een terras en achterom. Aan beide zijden van de woning een overdekt balkon. Volop ruimte, zowel binnen- als buiten.
Gelegen aan verkeersluw en kindvriendelijk woonerf inclusief vrij uitzicht op openbaar groen. Met de speeltuin voor de deur, de school en supermarkt om de hoek en het stadscentrum op een paar fiets-minuten afstand. Kortom, een royale woning gelegen op een geweldige locatie!

Aan de voorzijde van de woning, een eigen oprit met carport. De tuin is gesitueerd op het noordwesten en volledig voorzien van sierbestrating en een achterom. Hier kunt u beschut genieten onder eigen veranda of gezellig op het terras. Dankzij de zijtuin extra veel ruimte. In de vrijstaande houten schuur is er genoeg ruimte voor fietsen of tuingereedschap. Op eén van de balkons aan de voor- of achterzijde kunt u ook heerlijk zitten.

Indeling:
Begane grond: Hal. Zwevend toilet. Lichte doorzon-woonkamer met schouw en tuindeur. Luxe keuken met kookplaat, afzuigkap, Quooker, combimagnetron, oven, vaatwasser (2020) en Amerikaanse koelkast met vriezer. Bijkeuken voorzien van een lichtkoepel, spoelbak, vriezer, wasmachine- en drogeraansluiting en tuindeur.
1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers alle met toegang tot balkon en twee slaapkamers met vaste kast. Luxe, ruime badkamer voorzien van een whirlpool met bubbel-jets en lichttherapie, douche, wastafelmeubel, inbouw radio en 2e zwevend toilet.
2e Verdieping: Overloop met bergruimte. Twee royale, lichte slaapkamers waarvan eén met toegang tot balkon en elektrisch rolluik. Beide slaapkamers zijn ook voorzien van airco.
Bergzolder: te bereiken via vlizotrap.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1972. Perceel: 329 m². Inhoud: ca. 632 m³. Woonoppervlakte: ca. 170 m².
Verwarming: HR-CV Remeha (2014). Isolatie: dak-, en dubbel glas. Energielabel: C.

lees meer +
€ 375.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Prins Clauslaan 8 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 375.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1972
  • Woonoppervlakte:
    170 m²
  • Perceeloppervlakte:
    329 m²
  • Inhoud:
    632 m³