Poorters Janlaan 8, LOCHEM

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren.


SFEERVOL EN COMFORTABEL

Comfortabele, twee-onder-een kapwoning met inpandige schuur en achterom. Gebouwd begin 20e eeuw. Comfortabel met zonnepanelen, muurverwarming en de mogelijkheid voor het gehele woonprogramma op de begane grond (slaap- en badkamer). De begane grond is voorzien van originele details o.a. de houten vloer en het balken plafond en de (enkele) muren zijn voorzien van een bijzonder ecologisch stucwerk met leem. Op de verdieping nog eens 2 slaapkamers (3e mogelijk) waarvan één ruime, waar de klus ‘afgemaakt’ dient te worden en een 2e badkamer. De tuin is gesitueerd op het zuidoosten en biedt veel privacy. Ook is er nog een patiotuin aanwezig waar u heerlijk uit de wind en in alle rust kunt genieten. De schuur is oorspronkelijk een garage geweest en ook weer als zodanig bruikbaar, indien gewenst. Gelegen in een sfeervol straatje van Lochem, nabij het stadscentrum. De scholen op loopafstand en het bosrijke buitengebied dichtbij.

Fraai aangelegde zijtuin, gesitueerd op het zuidoosten waar u besloten kunt zitten. Tegen de woning een aangelegd terras en veel groen.
De patiotuin welke bereikbaar is vanuit de woonkeuken biedt (ook) een heerlijk plekje.

Indeling:
Onderverdieping: Provisiekelder.

Begane grond: Hal met trappenkast. Gezellige woonkamer voorzien van een houten vloer. Werk- annex slaapkamer met vaste kast en luik naar kelder. Woonkeuken met gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, plavuizenvloer en tuindeur. Overdekte achterportaal. Bijkeuken met dakraam en CV ketel. Douche, fontein (koud water), zwevend wandcloset en vloerverwarming. Inpandige schuur (voormalige garage). De woonkamer en keuken zijn voorzien van muurverwarming en (een paar) leem gestucte muren.

1e Verdieping: Overloop. Twee slaapkamers waarvan één met dakramen en één met vaste kast en dakkapel. Nette badkamer met douche, 2e toilet, wastafel, vloerverwarming en dakraam.
De royale slaapkamer is geïsoleerd en voorzien van twee dakramen en kan geheel naar eigen smaak gemaakt worden. Het is ook mogelijk om de slaapkamer te splitsen en een 3e slaapkamer te creëren.

Bouwjaar: 1912. Perceel: 190 m². Inhoud: ca. 530 m³. Woonoppervlakte: ca. 126 m². Verwarming: Remeha CV (2015).
Isolatie: Gedeeltelijk: glas-, vloer-, muur- en dak. Energielabel: C. Zonnepanelen: 5 stuks lease € 25,93 per maand.

lees meer +
€ 295.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Poorters Janlaan 8 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 295.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1912
  • Woonoppervlakte:
    126 m²
  • Perceeloppervlakte:
    190 m²
  • Inhoud:
    530 m³