Pillinkpad 12, LOCHEM

DAGELIJKS GENIETEN VAN HET UITZICHT
Smaakvol 4-kamer hoek appartement op de eerste verdieping met ruim balkon en eigen parkeerplaats en (fietsen)berging in de parkeerkelder. Het luxe en kleinschalig appartementencomplex (2009) Berkelpark is ontworpen door Maas Architecten en beschikt over hoge plafonds, veel ramen met daglicht toetreding en zo’n 130 m² woonoppervlakte. Op een prachtige locatie aan rivier de Berkel gelegen met een geweldig uitzicht vanuit het appartement. Het complex is ‘beschut’ gelegen, omringd door groen en aangelegd op ca. 5.000 m² grond met een parkachtige uitstraling.
Op een rustige locatie met op loop-/fietsafstand de supermarkt(en). Het stadscentrum met veel gezellige terrassen, diverse horeca, schouwburg en NS station zijn een kleine 10 minuten lopen.

INDELING
Onderverdieping: In de parkeergarage beschikt u over een eigen parkeerplaats en (fietsen)berging.

Begane grond: Centrale hal met brievenbussen, videofoon, trappenhuis en lift.

1e Verdieping: Hal met garderobe nis. Toilet met wandcloset en hoekfontein. Fraaie, Berkel gesitueerde woonkamer met schuifpui naar het balkon. Overdekt balkon met grandioos uitzicht. Open werkhoek, welke eenvoudig kan worden afgescheiden als 3e (slaap)kamer. Open, lichte keuken met inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en granietwerkblad. Berging annex bijkeuken met CV opstelplaats. Woongedeelte voorzien van massief eiken vloer. Twee ruime slaapkamers waarvan één met inloopkast. Badkamer met douche, dubbel wastafelmeubel en 2e wandcloset.

KENMERKEN
Bouwjaar: 2009. Woonoppervlakte: ca. 130 m². Verwarming: AWB (2009). Volledig geïsoleerd
Energielabel: A (voorlopig, in aanvraag). Bijdrage V.v.E.: € 304,50 per maand

lees meer +
€ 649.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Pillinkpad 12 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 649.000,- k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2009
  • Woonoppervlakte:
    130 m²
  • Inhoud:
    450 m³