Pearsonplein 18, LOCHEM

Deze woning is verkocht!
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening bij verkoop

VEELZIJDIGE GEZINSWONING
Degelijke, ruime gezinswoning met inpandige berging en houten tuinhuis voorzien van veranda. Op een hoek gelegen waardoor u van veel vrijheid en extra licht in huis kunt genieten. Verrassend ruim met 4 (slaap)kamers, betonnen verdiepingsvloeren en een speelse indeling van de begane grond. Fraai verzorgde tuin met veel ruimte aan de voorzijde en een gezellig zitje onder de veranda aan de achterzijde. De achtertuin is perfect op het zuiden gesitueerd. Het realiseren van een inrit/carport aan de achterzijde valt onder de (toekomstig) mogelijkheden. Aan een autoluw woonerf gelegen tegenover een basisschool en op korte afstand van sportvelden, speeltuin, voortgezet onderwijs en het buitengebied van Lochem. Een veelzijdig en vertrouwde stap, kom snel binnen kijken!

PERCEEL
Verzorgde achtertuin met meerdere prachtige planten en bloemen. In elk seizoen een ander beeld. De achtertuin is gesitueerd op het zuiden met een licht terras direct tegen de woning.
Houten (fietsen)schuur (2020) met veranda, voor een heerlijk (schaduw) zitje. Achterom annex zijuitgang met directe toegang tot speelruimte aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. Diepe ook fraai verzorgde voortuin.

INDELING
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Z-vormige woonkamer met trapkast. Woonkeuken met 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, boiler, combioven en koelkast. Berging annex bijkeuken met vlizotrap naar zolder en tuindeur.
De begane grond is voorzien van een massief houten vloer.

1e Verdieping: Overloop met vaste kast. Drie ruime slaapkamers waarvan één met wastafel. Complete badkamer met bad, douche, wastafel en 2e wandcloset. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Extra bergruimte boven de berging, middels vlizotrap te bereiken.

2e Verdieping: Vaste trap naar overloop met CV opstelplaats. Ruime slaapkamer met dakraam en bergruimte. De verdieping is voorzien van vloerbedekking.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1979. Perceel: 200 m². Inhoud: ca. 405 m³. Woonoppervlakte: ca. 102 m². Verwarming: Remeha HR-CV (2012).
Isolatie: Dakisolatie en gedeeltelijk glas. Energielabel: C.

lees meer +
€ 285.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Pearsonplein 18 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 285.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1979
  • Woonoppervlakte:
    102 m²
  • Perceeloppervlakte:
    200 m²
  • Inhoud:
    405 m³