Oosterbleek 56, LOCHEM

5-KAMER MAISONETTE IN CENTRUM
Moderne maisonnette met 4 slaapkamers en royaal dakterras van ca. 76 m² gelegen in centrum. Het ruime sfeervolle appartement bevindt zich op de 1e en 2e verdieping. Uitgevoerd in jaren ’30 bouwstijl met onder andere glas-in-lood ramen, hardhouten vloeren en balkenplafonds. Het geheel is in 2014 gerenoveerd en gemoderniseerd. De 1e verdieping heeft een praktische indeling met onder andere een lichte living, open keuken met luxe inrichting en extra werk- annex slaapkamer. Op de 2e verdieping drie slaapkamers en een moderne badkamer. Op het dakterras volop privacy en zon. Het appartement is gelegen aan de rand van het centrum van Lochem met parkeren voor de deur middels één parkeervergunning. Het gezellige Lochem beschikt onder andere over diverse winkels, restaurants, treinstation en schouwburg.

INDELING
Begane grond: Entree, eigen fietsenberging, meterkast en trapopgang
1e Verdieping: overloop met doorloop naar het dakterras en entree appartement.
Hal met garderobe. Luxe toilet met fontein. Slaap- annex werkkamer met vaste kasten. Bijkeuken met wasmachineaansluiting, bergruimte en wastafel. Ruime woonkamer met houten vloer. Open keuken voorzien o.a. Siemens inbouwapparatuur: oven, magnetron, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, koelkast en heet waterkraan.
2e Verdieping: Overloop met vaste kast met Cv-opstelling. Drie slaapkamers. Luxe badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en wastafelmeubel.
3e Verdieping: Middels vlizotrap te bereiken bergzolder.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1937. Inhoud: ca. 490 m³. Woonoppervlakte: ca. 137 m². Verwarming: Nefit HR-CV combiketel, airconditioning.
Isolatie: Grotendeels dubbel glas. Energielabel C. Bijzonderheden: Gemengde bestemming. Bijdrage VvE € 60,- per maand. Recht van overpad.

lees meer +
€ 299.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Oosterbleek 56 b - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 299.000,- k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1937
  • Woonoppervlakte:
    137 m²
  • Inhoud:
    490 m³