Onder Langs 6, LOCHEM

Lochem - Onderlangs 6

UNIEK TEGENOVER HET BOS

Compacte, vrijstaande woning met aangebouwde, geïsoleerde garage en houten schuur met veranda. Wonen met aan alle kanten prachtig uitzicht, aan de voorzijde op de bosrand en de achterzijde op de tuin. De woning beschikt o.a. over een sfeervolle woonkamer, een woonkeuken en drie (slaap)kamers op de verdieping. De garage functioneert nu als werkplaats, was- en bergruimte maar kan ook worden omgebouwd tot bijvoorbeeld slaap- en badkamer, zodoende creëert u een extra slaapkamer en heeft u het gehele woonprogramma gelijkvloers. De achtertuin biedt een verhoogd terras en heeft een speelse indeling met diverse zitjes. Door de notenboom en al het groen zijn de eekhoorns en vogels hier graag geziene gasten.

De woning is gelegen op een magnifieke woonlocatie aan de voet van de Paaschberg en op loop- of fietsafstand van het Lochemse stadscentrum. Bent u opzoek naar een overzichtelijke, sfeervolle woning met directe uitloop naar de natuur? Pak dan deze unieke kans.

Oprit aan de voorzijde met een parkeermogelijkheid en oplaatpunt voor een elektrische auto. Dankzij de openslaande deuren kunt u ook uw auto binnen in de garage parkeren. De oprit is ook ruim genoeg voor bijvoorbeeld een camper.

Sfeervolle achtertuin met, diverse struiken en planten, notenboom als eyecatcher en gazon. Vrijstaande houten schuur met veranda, wat een heerlijk zitje biedt. Zonrijk gesitueerd op het zuidwesten. Tegen de achtergevel is een groot, verhoogd terras welke dankzij de harmonica-pui de sfeer van buiten zo naar binnen haalt (of andersom).

Indeling:
Onderverdieping: Provisiekelder ca. 8,5 m².

Begane grond: Hal. Toilet met zwevend wandcloset en fontein. Tuingerichte woonkamer met harmonica-schuifpui naar het terras. Woonkeuken voorzien van 6-pits Aga gasfornuis met 4 ovens, afzuigkap, Smeg koelkast met vriesvak en Smeg vaatwasser.
De begane grond is voorzien van een parketvloer. De keuken en woonkamer zijn afsluitbaar dankzij de moderne stalen deuren.
De garage is in 2010 nieuw aangebouwd en volledig geïsoleerd. Hierdoor kan deze ruimte ook worden gebruikt als werkkamer of eenvoudig te verbouwen naar slaap- en badkamer gelijkvloers.

1e Verdieping: Overloop. Drie (slaap)kamers waarvan twee met Velux dakraam. Laminaatvloer en één kamer met CV opstelplaats en vloerbedekking. Eenvoudige badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.

Bouwjaar: 1920. Perceel: 390 m². Inhoud: ca. 405 m³. Woonoppervlakte: ca. 83 m².
Overig inpandige: ca. 37 m². Verwarming: Remeha Calenta (2015). Isolatie: Vloer- en gedeeltelijk glas. Energielabel: F.

lees meer +
€ 450.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Onder Langs 6 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 450.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1920
  • Woonoppervlakte:
    83 m²
  • Perceeloppervlakte:
    390 m²
  • Inhoud:
    405 m³