Onder Langs 2, LOCHEM

KARAKTER OP EEN RIANT PERCEEL!

Karakteristieke, vrijstaande woning met balkon, royale schuur en veranda gelegen op een riant perceel. Prachtige achtertuin, wel 30 meter diep op het zuidwesten. Met het bos als overbuur heeft u zowel voor- als achter veel privacy. Geniet van het groen en de vogels die een vrolijke noot zingen. Royale garage met zolder (ca. 83 m²), motorlift en vloerverwarming (niet aangesloten). Een hobbyist kan zich hier zeker vermaken. Groene vingers? Ruimte voor een moestuin is er genoeg.
De woning is netjes onderhouden en voorzien van een sfeervolle woonkamer met openhaard. De keuken en badkamer kunnen wel enige modernisering gebruiken. Doordat u buiten zoveel ruimte heeft, zijn er veel uit- en/of opbouw mogelijkheden.

Aan de bosrand gelegen, aan de voet van de Paaschberg en op fietsafstand van het gezellige stadscentrum gelegen. Zoveel groen en ruimte, doch toch alle voorzieningen dichtbij (scholen, sportclubs en supermarkten).

PERCEEL
Ruime oprit met voldoende plek voor een auto en een camper. Garage met openslaande deuren.
Riant perceel van maar liefst 959 m2 met privacy volle en rustige achtertuin.
Achterin de tuin staat een sfeervolle veranda met openhaard en keukenblokje in de aangebouwde berging.
Zou u graag zonnepanelen willen? Het dak van de veranda leent zich hier goed voor, de voorbereiding ligt al klaar in de grond.
Vanaf het aangelegde terras of op het balkon geniet u van het uitzicht over uw eigen tuin en van het heerlijke avondzonnetje.

INDELING:
Begane grond: Hal. Woonkamer met houtkachel. Keuken met gasfornuis, afzuigkap, kelderkast en plavuizenvloer. Achter entree met vaste kasten en tuindeur. Toilet met fontein.
De begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1e Verdieping: Overloop met dakraam. Twee slaapkamers waarvan één met vaste kast. Ruime badkamer met ligbad, douche, wastafel, toilet, dakraam en balkon. Vaste kast met wasmachine- en drogeraansluiting, dakraam en CV-ketel.

BIJGEBOUW
Garage met zolder: Royale (luxe) garage. De garage is goed geïsoleerd, voorzien van elektra, een motorlift en ligt de vloerverwarming al klaar (niet aangesloten). Openslaande deuren zodat motoren en/of auto’s gemakkelijk naar binnen kunnen. De motorlift kan helemaal naar zolder, zodat u hier ook gemakkelijk spullen kunt opbergen. Aan de achterkant openslaande tuindeuren.

Bouwjaar: 1920. Perceel: 959 m². Inhoud: ca. 338 m³. Woonoppervlakte: 91 m². Verwarming: Valliant HR-CV (2001).
Isolatie: Dak en grotendeels dubbel glas. Energielabel: E (daarna nog extra geïsoleerd).

lees meer +
€ 485.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Onder Langs 2 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 485.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1920
  • Woonoppervlakte:
    90 m²
  • Perceeloppervlakte:
    959 m²
  • Inhoud:
    338 m³