Oliemolenerf 6, LOCHEM

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren.

INSTAPKLAAR EN LUXE

Modern, uitgebouwd vrijstaand woonhuis met sfeervolle veranda, flinke oprit en vrijstaande, stenen garage. Ideaal met werkkamer annex praktijk op de begane grond welke ook mogelijkheid biedt om een slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren. Veelzijdig wonen, helemaal anno 2021 met optimale isolatie, 18 zonnepanelen, gedeeltelijke vloerverwarming en up-to-date, smaakvol sanitair. Overzichtelijke tuin rondom met meerdere terrassen en een speelse en gezellige indeling. Optimaal genieten van het buitenleven onder de veranda, welke is voorzien van een lichtkoepel en direct vanuit de keuken te bereiken is. De woning ligt aan een rustig woonerf aan de rand van de bebouwde kom van Lochem met directe uitloop langs beekje De Veengoot en naar het buitengebied. Een aansprekende woonlocatie met veel sportfaciliteiten in de nabijheid.

Eigen oprit met laadpaal voor een elektrische auto en toegang tot de vrijstaande garage. De vrijstaande stenen garage is ruim en van alle gemakken voorzien.
De achtertuin is in 2018 speels aangelegd en is overzichtelijk in onderhoud. Voorzien van diverse zitjes/terrassen voor altijd een zon- of schaduwterras. Veel groen rondom wat zorgt voor voldoende privacy. De veranda is vanuit de woning middels een schuifpui te bereiken en is voorzien van een lichtkoepel.

Indeling:
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Lichte L-vormige woonkamer met gezellige gashaard, erker en parketvloer. Complete woonkeuken voorzien van 5-pits gasfornuis, afzuigkap, Quooker, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser en schuifpui. Werk- annex slaapkamer. Bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting, pantry, kastenwand en tuindeur.
De keuken en bijkeuken zijn voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming.
1e verdieping: Overloop met dakraam, bergruimte en gezellig lounge- c.q. kinderhoek. Drie slaapkamers waarvan één met balkondeur. Luxe, ruime badkamer voorzien van Whirlpool, douche, wastafelmeubel, 2e wandcloset en dakraam. Balkon aan voorzijde.
De gehele verdieping is voorzien van een PVC-vloer.
2e verdieping: vlizotrap naar bergzolder.

Bouwjaar: 1993. Perceel: 450 m². Inhoud: ca. 543 m³. Woonoppervlakte: ca. 150 m². Verwarming: Remeha HR-CV (2017).
Isolatie: Volledig. Bijzonderheden: 18 zonnepanelen. Energielabel: B.

lees meer +
€ 500.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Oliemolenerf 6 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 500.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1993
  • Woonoppervlakte:
    150 m²
  • Perceeloppervlakte:
    450 m²
  • Inhoud:
    543 m³