Noorderwal 21, LOCHEM

Lochem - Noorderwal 21e

PENTHOUSE IN HARTJE CENTRUM!

Luxe 3-kamer penthouse in de ‘Brouwershof’ op de 2e verdieping met lift, berging en parkeerplek in het souterrain. Het complex is ontworpen door Maas Architecten, in 2008 gebouwd en optimaal geïsoleerd. Gesitueerd op de hoek met vele ramen waardoor er veel lichtinval is. Verder heeft het appartement een luxe keuken, twee slaapkamers, ruime badkamer, een bergzolder en overdekt balkon. Geniet van het ruime, overdekte balkon waar u een prachtig uitzicht heeft en zelfs de kerktoren van Lochem kunt zien. Wat mede uniek is aan dit penthouse is de bergzolder van maar liefst 60 m², hierdoor heeft u toch voldoende bergruimte. Tegen het stadscentrum van Lochem gelegen met alle faciliteiten binnen handbereik. Lochem heeft veel gezelligheid te bieden, zoals horeca, het schouwburg en de weekmarkt. Ook zijn er meerdere supermarkten en is er een treinstation. De dichtstbijzijnde uitvalsweg, de A1 is op 15 auto-minuten gelegen.

Indeling:
Onderverdieping: Ruime afgesloten parkeergarage in het souterrain met privé parkeerplaats, eigen berging en een ruime plek voor het stallen van twee fietsen.
Begane grond: Entree. Centrale hal met videofooninstallatie, elektrische deuropener, lift en trapopgang.
Tweede verdieping: Gemeenschappelijke hal. Entree. Hal. Toilet met zwevend wandcloset en fontein. Royale, lichte woonkamer met veel licht inval dankzij de vele ramen, deur naar het overdekte balkon. Luxe keuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, Quooker en combi-oven. Twee slaapkamers waarvan één met inloop-kast en deur naar badkamer. Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, 2e wandcloset en hangkast. Berging met CV-ketel, WTW installatie, uitstortbak en wasmachine- en drogeraansluiting. Royale loggia (overdekt balkon) van bijna 20 m².
Derde verdieping: Ruime bergzolder met dakraam. De zolder is bereikbaar middels een luik in de keuken en vlizotrap.

Bouwjaar: 2008. Inhoud: ca. 444 m³. Woonoppervlakte: ca. 121 m². Bergzolder: ca. 32 m². Verwarming: Remeha Tzerra Ace (2022).
Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: A. Servicekosten: € 190,29 per maand.

lees meer +
€ 550.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Noorderwal 21 e - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 550.000,- k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2008
  • Woonoppervlakte:
    121 m²
  • Inhoud:
    444 m³