Noorderbleek 94, LOCHEM

GELIJKVLOERS EN IN CENTRUM
Noorderbleek 94 Lochem is een royaal driekamer appartement op de begane grond gelegen op centrale locatie aan de rand van het oude centrum en op loopafstand van winkels en supermarkten.
De ramen van het appartement bieden een fraai en levendig uitzicht naar de gracht en een van de gezelligste winkelstraten van Lochem. Aan de andere zijde is het een paar stappen naar de Berkel om te wandelen en het treinstation bevindt zich aan de overzijde van het Twentekanaal. Met de auto bent u binnen twintig minuten of op de A1 of in het centrum van Zutphen. Rondom Lochem diverse plekken om te genieten van de prachtige natuur zoals de Lochemse Berg, de Enk, Landgoed Ampsen of het Grote Veld.
In de entree van het gebouw is naast de ingang de brievenbus, deurbel, videofoon en intercom van ieder appartement te vinden. Vanuit hier is er toegang naar de lift en het trappenhuis om naar de kelder of naar de bovenverdiepingen te gaan. In de kelder bevindt zich de inpandige parkeerruimte en berging.

INDELING
De toegang naar het appartement is links achter de lift gesitueerd. Achter de voordeur een ruime hal met meterkast, toilet met fontein, deur naar de gang en een doorkijk naar de woonkamer via de glazen paneeldeur. De woonkamer is zeer ruim bemeten en licht door de vele kantel/draai ramen en de schuifdeur naar de tuinkamer. Er zijn op maat gemaakte vensterbanken en alle ramen bieden een mooi uitzicht naar de gracht, de Molenstraat of het vernieuwde plein. Er is een drempelloze doorloop naar de tuinkamer waar het heerlijk toeven is, zeker als de zon schijnt. Hier is het raam voorzien van een elektrisch sunscreen aan de buitenzijde. Bij echte zomerzon houdt deze de zon en insecten buiten en kan er toch goed geventileerd worden. In de hoek van de woonkamer de luxe open keuken met veel opberglades en moderne apparatuur zoals vaatwasser, koel- en vrieskast, inductiekookplaat, afzuigkap, combi magnetron-heteluchtoven en een stemmig led verlichte foto die zorgt voor een aangename sfeer. Via de hal komt u bij de inpandige berging waar u de Cv-ketel, wasmachine- en drogeraansluiting vindt. Hiernaast is er toegang naar de badkamer via een op maat gemaakte schuifdeur. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, 2e toilet en wastafel. Tot slot bevinden zich twee slaapkamers aan de gang, een éénpersoons- en tweepersoonsslaapkamer. De laatste is ruim en heeft twee kantel/draai ramen.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1992. Woonoppervlakte: ca. 117 m². Inhoud: ca. 420 m³. Verwarming: HR-CV combiketel (2019).
Isolatie: Dubbel glas, vloer- en muur. Energielabel A. Bijdrage V.v.E. € 175,- per maand.
Bijzonderheden: niet-zelf bewoningsclausule.

lees meer +
€ 410.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Noorderbleek 94 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 410.000,- k.k.
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1992
  • Woonoppervlakte:
    117 m²
  • Inhoud:
    420 m³