Nieuweweg 11, LOCHEM

Lochem - Nieuweweg 11a

LICHTE, CHARMANTE GEZINSVILLA

Karakteristieke, half vrijstaande gezinsvilla met erker, serre, dakkapellen, oprit en vrijstaande schuur. Hoogwaardige 30-er jaren architectuur welke in perfecte staat verkeert met stucplafonds, paneeldeuren, granitovloer, glas-in-lood ramen, enz. De lichte woonkamer is gesitueerd op het zuiden en beschikt over veel ramen, sfeervolle vaste kasten, serre voorzien van openslaande terrasdeuren en stijlvolle houten lambrisering. Een zeer comfortabele woning met maar liefst 5 (slaap)kamers op de verdiepingen.
De diepe achtertuin ligt op het oosten en is fraai aangelegd met meerdere terrassen, gazon, kleurrijke borders, pergola en bovenal veel vrijheid.
Op een ideale locatie, op loopafstand van zowel riviertje de Berkel als het stadscentrum van Lochem gelegen aan lommerrijke laan met prachtige (half) vrijstaande villa’s, een grandioze woonlocatie.

Onderverdieping: Provisiekelder vanuit de hal te bereiken.
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Keuken met 6-pits Boretti gasfornuis voorzien van dubbele oven, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, koelkast, Quooker en tuindeur.
De hal, keuken en het toilet zijn voorzien van authentieke granito vloer. Overdekte achterentree.
Lichte woonkamer met glas-in-lood ramen, schouw met gashaard en stookkanaal, hoge stucplafonds, vaste kasten, erker en aansluitend serre met openslaande terrasdeurendeuren.
1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan twee met toegang tot het balkon. Balkon aan de achterzijde over de gehele breedte van de woning. Luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en 2e wandcloset.
De verdieping is voorzien van een vinylvloer.
2e Verdieping: Middels vaste trap bereikbaar ruime zolder. Extra (slaap)kamer met vide, wasmachine-/ droger aansluiting en twee dakkapelen.
Werkkamer met dakkapel. Gehele verdieping voorzien van laminaatvloer.

Bouwjaar: 1931. Perceel: 520 m². Inhoud: ca. 705 m³. Woonoppervlakte: ca. 169 m²
Remeha 2012. Muur, dak en grotendeels glasisolatie. Energielabel: C
Bijzonderheden: Beschermd stads- en dorpsgezicht

lees meer +
€ 600.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Nieuweweg 11 a - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 600.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, halfvrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1931
  • Woonoppervlakte:
    169 m²
  • Perceeloppervlakte:
    520 m²
  • Inhoud:
    705 m³