Nettelhorsterweg 10, LOCHEM

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren

Nettelhorsterweg 10 - Lochem

ROYALE WOONBOERDERIJ “NIESTEGE”

Karakteristieke, goed onderhouden woonboerderij voorzien van meerdere bijgebouwen en een eigen oprijlaan, gelegen op een perceel van maar liefst 6.570 m². De boerderij is geschikt voor een liefhebber van ruimte binnen en buiten! Het uitzicht vanaf de diverse terrassen is magnifiek over de aangrenzende weilanden met doorkijk naar het landgoed de Nettelhorst. Gelijkvloers wonen is mogelijk: er zijn 3 (slaap)kamers en een luxe badkamer op de begane grond en op de verdieping nog eens 3 slaapkamers. In de bijgebouwen is er veel ruimte voor werk of hobby. Er is een vrijstaande geïsoleerde atelierruimte en een dubbele garage en -carport. In de omgeving kunt u prachtig wandelen en van de natuur genieten. De woonboerderij is net buiten Lochem gelegen aan de doorgaande N825. Het gezellige stadscentrum van Lochem is 10 minuten fietsen. Met de auto bent u met 15 minuten bij de A1.

Royale tuin rondom met fraai hekwerk, hier kunt u onder het genot van een kopje koffie kunt genieten van het grandioze uitzicht. Er is genoeg ruimte voor dieren. Het aangelegde terras aan de achterzijde is gesitueerd op het Zuidwesten, dankzij de vele bomen is er ook altijd een schaduwplek. Ook is er een grote tuinkas aanwezig.

Volop mogelijkheden dankzij de bijgebouwen.
De vrijstaande atelierruimte kan ook gebruikt worden als gastenverblijf of mantelzorgwoning, doordat deze is voorzien van isolatie en een houtkachel. Mede door het prachtige uitzicht loopt u wel het risico dat uw gasten niet meer willen vertrekken.. In de dubbele garage met carport is er plaats voor meerdere auto’s of een hobby. Maak nu een bezichtigingsafspraak en ervaar zelf het ultieme buiten wonen!

Indeling:
Onderverdieping: provisiekast.
Begane grond: Entree. Hal trapkast. Ruim toilet met wandcloset, fontein en urinoir. Woonkamer is gerealiseerd in de voormalige deel welke is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming, openhaard, schuifpui en met split level ‘chillroom’. Woonkeuken met granieten aanrechtblad, inductiekookplaat, oven, schouw, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, koelkast en zij-entree. Bijkeuken met wasmachine aansluiting. Zitkamer met opkamer. Eetkamer voorzien van een openhaard. Hal met vaste kast. Ruime slaapkamer. Luxe badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafelmeubel, 2e wandcloset en vloerverwarming.
1e verdieping: Vide met dakraam en toegang tot berging(en). Overloop met driedubbele kastenwand. Ruime slaapkamer met dakraam, wastafel meubel en bedstee. Hal met 2 vaste kasten. Badkamer met inloopdouche en wastafel. Slaapkamer met toegang tot eigen toilet. Berging. Slaapkamer met dakraam. Er is veel extra bergruimte achter de knieschotten.

Bouwjaar: 1923 verbouwd in 2001. Perceel: 6.570 m². Inhoud: ca. 1360 m³. Woonoppervlakte: ca. 358 m². Verwarming: HR CV Nefit (2x).
Isolatie: Dak-, muur-, en gedeeltelijk glas- en vloerisolatie. Energielabel: E

lees meer +
€ 665.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Nettelhorsterweg 10 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 665.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1923
  • Woonoppervlakte:
    358 m²
  • Perceeloppervlakte:
    6570 m²
  • Inhoud:
    1360 m³