Nelson Mandelastraat 6, LOCHEM

GASLOZE WONING IN NIEUWBOUWWIJK BOSSTAETE
Klaar voor de toekomst! Royale twee-onder-één-kap woning met aangebouwde garage/berging, gelegen op een perceel van maar liefst 407 m². De woning is volledig gasloos, voorzien van een grondwarmtepomp, vloerverwarming- en koeling en kunststof kozijnen. De woning is optimaal geïsoleerd en heeft 5 zonnepanelen. De woonkeuken biedt zicht op de straat en de woonkamer heeft een groen zicht op de achtertuin. De ruime woonkamer met openslaande tuindeuren geeft je veel mogelijkheden. Kies je voor een grote hoekbank of een extra grote speelruimte voor de kinderen?

Gelegen aan de Zutphenseweg in Lochem in nieuwbouwwijk Bosstaete met verschillende woningtypes. Deze nieuwe wijk ligt aan de zuidkant van Lochem nabij scholen, sportvelden, uitvalswegen en in een bosrijke omgeving. De binnenstad bevindt op nog geen 10 minuten fietsen. Het buitengebied is op steenworp afstand.

PERCEEL
Het perceel van 407 vierkante meter dat gelegen is op het oosten biedt een ontspannen en gezellige sfeer. Onderhoudsvriendelijke tuin met genoeg plek om van de buitenlucht te genieten. Kortom, een gezellige plek om thuis te komen.

INDELING
Begane grond: Ruime hal met toilet met wandcloset en fontein. Vanuit de hal is er toegang tot de straatgerichte open keuken met kookeiland. Deze luxe uitgevoerde greeploze keuken met natuurstenen blad beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals; een Miele oven met stoomfunctie, Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging, Quooker met bijpassende zeepdispenser en Siemens vaatwasser, koelkast en vriezer. Tussen de keuken en tuingerichte woonkamer is er een afscheiding door middel van een mooie stalen schuifdeur. De uitgebouwde woonkamer heeft veel lichtinval en openslaande tuindeuren met toegang tot de achtertuin. De woning heeft een aangebouwde berging c.q. garage.
1e Verdieping: Ruime overloop met toilet met wandcloset en fontein. Vanuit de overloop is er toegang tot de drie slaapkamers met veel lichtinval waarvan één ruime masterbedroom aan de achterzijde met inloopkast. De luxe eigentijdse badkamer beschikt over een dubbele douche, wastafel met wastafelmeubel en ligbad.
2e Verdieping: Vaste trap naar royale (berg)zolder met voldoende ruimte voor extra (slaap)kamer(s) en drie VELUX dakramen. Technische ruimte met warmtepomp, wasmachine aansluiting en een extra grote elektrische boiler (300 liter), zodat er tegelijkertijd gedoucht kan worden.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 2021. Perceel: 407 m². Inhoud: ca. 719 m³. Woonoppervlakte: ca. 174 m²
Verwarming: Vloerverwarming- en koeling en grondwarmtepomp. Isolatie: Volledig geïsoleerd.
Energielabel: A. Bijzonderheden: 5 zonnepanelen.

lees meer +
€ 595.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Nelson Mandelastraat 6 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 595.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2021
  • Woonoppervlakte:
    174 m²
  • Perceeloppervlakte:
    407 m²
  • Inhoud:
    719 m³