Nassaulaan 64, LOCHEM

Deze woning is succesvol verkocht!
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.


OPRIT, DAKKAPEL EN MANCAVE
Half vrijstaande gezinswoning met aangebouwde schuur en royaal, vrijstaand tuinhuis met veranda. Het veelzijdige bijgebouw is ideaal voor tieners, als mancave, werkplaats of als thuis werkplek. De woning heeft een praktische indeling met een doorzon woonkamer en open keuken beneden.
Op de 1e verdieping drie slaapkamers en een badkamer. Op de zolder een ruime (extra) kamer doordat de huidige bewoners een brede dakkapel hebben laten plaatsen. Diepe voortuin met altijd een parkeerplek op eigen terrein. Nette achtertuin, gesitueerd op het noordwesten met altijd een beschut plekje onder de veranda of in het tuinhuis. Vanuit de Nassaulaan heeft u een snelle bereikbaarheid naar diverse uitvalswegen. Ook zijn er meerdere scholen in de buurt te vinden. Het stadscentrum, de supermarkt en diverse sportaccommodaties zijn nabij. Een ideale gezinswoning met voldoende ruimte zowel binnen als buiten.

PERCEEL
Diepe voortuin met ruime oprit voor uw auto. Via uw eigen opgang aan de zijkant komt u in de achtertuin. Keurige achtertuin met houten tuinhuis met veranda. Genieten kunt u hier zeker. Zelfs tijdens een regenachtige dag want u kunt ook in het tuinhuis zitten. Veel sierbestrating en gemakkelijk in onderhoud.
Een heerlijk plek om samen te barbecueën, de barbecue staat al klaar.

INDELING
Begane grond: Hal met trapkast. Toilet met fontein. Doorzon woonkamer met open keuken. Keuken voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Bijkeuken met keukenblok en tuindeur.
De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers alle met vaste kast. Badkamer met douche en wastafelmeubel.

2e Verdieping: Vaste trap naar bergzolder. Ruime zolder kamer met dakkapel, wasmachine aansluiting en CV opstelling. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1968. Perceel: 284 m². Inhoud: ca. 435 m³. Woonoppervlakte: ca. 107 m². Verwarming: Intergas (2015). Isolatie: Muur-, dak- en gedeeltelijk glas. Energielabel: C.

lees meer +
€ 285.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Nassaulaan 64 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 285.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1968
  • Woonoppervlakte:
    107 m²
  • Perceeloppervlakte:
    284 m²
  • Inhoud:
    435 m³