Nassaulaan 35, LOCHEM

INSTAPKLARE HOEKWONING
Goed onderhouden hoekwoning met schuur, veranda en achterom. Recentelijk is er veel aandacht besteed aan het verbeteren en vernieuwen van deze woning, waardoor deze klaar is voor directe bewoning. De keuken, badkamer en het toilet zijn volledig vernieuwd, waardoor ze voldoen aan de moderne standaarden en voorzien zijn van alle gemakken. Bovendien is de gevel recent geschilderd, waardoor de woning een frisse uitstraling heeft en direct in het oog springt. Het interieur is ook onder handen genomen. De woning is intern gestuct, waardoor de muren en plafonds er strak en verzorgd uitzien. Een van de hoogtepunten van de woning is de prachtige veranda die met vakmanschap is gebouwd. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het buitenleven, ongeacht het weer. De achtertuin is op het zuiden gelegen. Compleet geplaveid met de veranda als gezellige tuinkamer. U kunt hier geheel naar eigen smaak uw eigen stempel drukken op de buitenruimte, denk aan het toevoegen van o.a. plantenbakken, orders of een moestuin. Centraal gelegen op loopafstand van het stadscentrum. De supermarkt(en), scholen en sportaccommodaties nabij.

PERCEEL
Groene voortuin met diverse planten en bloemen. Via het zijpad bereikt u de achterom om bij uw tuin te komen.
De tuin biedt mogelijkheden om het geheel naar eigen wens en smaak aan te passen. Verrassend ruime stenen schuur met veel opbergmogelijkheden.
Daarnaast is er een praktische overkapping, waar u heerlijk beschut kunt zitten en ook op minder zonnige dagen van de buitenlucht kunt genieten.

INDELING
Begane grond: Hal met trapkast. Luxe toilet met wandcloset. Lichte woonkamer met schuifdeur naar de keuken. Keuken met keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser (2023), oven, koelkast en tuindeur.
De begane grond is voorzien van een laminaatvloer.
1e verdieping: Overloop. Drie slaapkamers alle met vaste kast. Badkamer met douche en wastafelmeubel. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
2e verdieping: Vaste trap naar ruime (berg)zolder. Zolder met wasmachine- en drogeraansluiting, CV opstelling en dakraam.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1963. Perceel: 178 m2. Inhoud: ca. 340 m³. Woonoppervlakte: ca. 80 m².
Nefit Smartline (2013). Glas-, muur- en dakisolatie. Energielabel: C.

lees meer +
€ 259.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Nassaulaan 35 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 259.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1963
  • Woonoppervlakte:
    80 m²
  • Perceeloppervlakte:
    178 m²
  • Inhoud:
    340 m³