Molenstraat 28, LOCHEM

Deze woning is succesvol verkocht!
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.

BOVENWONING MET 3 VERDIEPINGEN & ROYAAL DAKTERRAS
Unieke maisonnette (gezins)woning met drie verdiepingen, royaal dakterras voorzien van blokhut en (fietsen)berging op de begane grond. Met 118 m² is deze gezinswoning zeker groot te noemen, verdeeld over 3 verdiepingen en in totaal 4(!) slaapkamers, verrassend in zijn soort.
Een lichte living met een praktische indeling en nette, open keuken met directe toegang tot het dakterras. Buiten is er ook veel ruimte want het dakterras is ca. 50 m² groot, compleet betegeld en onderhoudsvriendelijk.
Het terras is gesitueerd op het oosten en biedt veel privacy. Parkeerplek is er voldoende op het terrein aan de achterzijde (parkeervergunning). Midden in het centrum gelegen op een levendige locatie en alle voorzieningen naast de deur. Lochem heeft een gezellig stadscentrum met divers winkel- en horeca aanbod. Ook is er een schouwburg, openluchttheater en zelfs een NS station.

DAKTERRAS
Veel ruimte om buiten te zijn, het terras is namelijk ca. 50 m². Genieten van de ochtend- en middagzon, want het terras is op het oosten gesitueerd. Compleet geplaveid dakterras met genoeg plekjes om heerlijk te zitten. Ruime houten blokhut met dubbele deuren, ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld (extra) bergruimte of tuinkussens.

INDELING
Begane grond: Eigen entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping.

1e Verdieping: Hal. Toilet met fontein. Berging met CV opstelling. Woonkamer met laminaatvloer. Keuken met 5-pits gas op glas kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koel- vriescombinatie en terrasdeur.

2e Verdieping: Drie slaapkamers waarvan twee met laminaatvloer en één met vloerbedekking. Badkamer met douche, wandcloset, wastafel en wasmachine aansluiting. Overloop met vaste trap naar volgende verdieping en vlizotrap naar bergzolder.

3e Verdieping: Via vaste trap te bereiken 3e verdieping. Overloop. Ruime 4e slaapkamer met vaste kast en dakramen. Bergruimte middels overloop en vlizotrap bereikbaar.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1985. Inhoud: ca. 425 m³. Woonoppervlakte: ca. 118 m². Verwarming: Remeha Avanta (2021).
Isolatie: Glas-, dak- en muur. Energielabel: B. VvE bijdrage: € 76,- per maand.

lees meer +
€ 289.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Molenstraat 28 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 289.000,- k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1985
  • Woonoppervlakte:
    118 m²
  • Inhoud:
    425 m³