Molenhof 11, LOCHEM

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren. 

SEMIBUNGALOW NABIJ DE STAD!

Moderne semibungalow (2009) met eigen parkeerplaats en fietsenberging. Hoogwaardig gebouwd met aluminium kozijnen rondom, vloerverwarming op de begane grond, 10 zonnepanelen, 2 badkamers en het volledige woongenot op de begane grond. Aan de voorzijde is een half overdekt terras (ligging Noordwesten) en middenin is een patioterras met toegang vanuit zowel de woon- als slaapkamer. Het rustige hofje huisvest 10 semibungalows en ligt op loopafstand van het gezellige stadscentrum van Lochem met al haar faciliteiten.
Kortom gelijkvloers wonen met overzichtelijk onderhoud met een directe uitloop naar eigen patio/terras, een zorgeloze woonervaring.

Minimaal werk, optimaal buitengenot! Een half overdekt en afgeschermd terras aan de voorzijde biedt een leuke aanblik op het rustige erfje. Het patioterras midden in helpt voor de ventilatie, maar biedt ook een privacy vol zitje in de buitenlucht.

Indeling:
Begane grond: Overdekte entree. Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Lichte woonkamer met schuifpui naar patiotuin en lichte doorloop annex werkhoek naar het slaapvertrek. Open, complete keuken met inductie kookplaat, combi-oven, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, Quooker, provisie- c.q. trapkast en schuifpui naar het terras aan de voorzijde. Slaapkamer met tuindeur naar de patio en eigen badkamer. Badkamer met douche, wastafelmeubel en wandcloset.
Volledige begane grond is voorzien van vloerverwarming en een linoleum vloerbedekking. Ook is er een waterontharder aanwezig.
1e Verdieping: Overloop met vaste kast. Twee ruime slaapkamers waarvan één met vaste kastenwand. Tweede badkamer met douche, wastafelmeubel en wandcloset. Bergruimte met CV-, wasmachine- en droger opstelplaats. Verdieping voorzien van linoleum vloerbedekking.

Bouwjaar: 2009. Perceel: 92 m² + mandelig eigendom binnen terrein. Inhoud: ca. 400 m³. Woonoppervlakte: ca. 110 m².
Verwarming: Remeha HR-CV combiketel. Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: A. Bijzonderheden: 10 zonnepanelen, aluminium kozijnen.

lees meer +
€ 375.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Molenhof 11 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 375.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, halfvrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2009
  • Woonoppervlakte:
    110 m²
  • Perceeloppervlakte:
    92 m²
  • Inhoud:
    400 m³