Molenbelt 35, LOCHEM

LICHTE & RUIME WONING OP EEN UNIEKE LIGGING
Half vrijstaande woning op een unieke locatie aan de Molenbelt met aangebouwde ruime slaap- en badkamer op de begane grond en separaat gelegen garage op 62 m² eigen grond. De woning ligt perfect op de zon, heeft veel ruimte en biedt daarmee volop mogelijkheden voor een flink aantal zonnepanelen. De lichte woonkamer is op je eigen tuin gericht. Verrassend met 4 slaap- en 2 badkamers, waarbij ook een slaap- en badkamer gelijkvloers op de begane grond. Nog niet genoeg ruimte? Maak een vaste trap naar de zolder om nog een kamer te realiseren. De zij- en achtertuin ligt perfect op het zuiden en heeft veel privacy. Naast de 307 m² huiskavel beschikt deze woning over een stenen garage met een overkapping en nog een ruime strook grond. De woning ligt op een zeer gewilde locatie gelegen naast de Paasch Berg. U wandelt zo het bos in om te genieten van de natuur. Het stadscentrum is binnen een paar (fiets)minuten bereikbaar.

PERCEEL
Een zeer groene tuin met een speelse indeling. De tuin is voorzien van een groot gazon, meerdere planten, bomen en fleurige bloemen. Tegen de woning een groot terras, hier kunt u in alle rust en privacy genieten. Op het zuiden gesitueerd dus heerlijk zonnig.
Aangebouwde stenen berging ideaal geschikt voor uw gereedschap en/of fiets(en).

INDELING
Begane grond: Hal met kelderkast. Toilet met fontein. L-vormige, lichte woonkamer met vaste kast en gashaard. Keuken met lichtkoepel en tuindeur. Bijkeuken met vaste kast met CV opstelling en wastafel. Slaapkamer met badkamer en tuindeur. Badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.
De slaap- en badkamer bereikt u via de woning maar hebben een eigen ingang (via de tuin) en is dus ideaal te gebruiken als B&B, voor mantelzorg of als praktijk aan huis.

1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers alle met vaste kast(en) en twee met wastafel. Ruime badkamer met douche, wastafel en 3e toilet.
De verdieping is voorzien van vloerbedekking.

2e Verdieping: Middels vlizotrap te bereiken bergzolder. Ruime, lichte bergzolder met twee dakramen en geiser opstelling.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1961. Perceel: 369 m². Inhoud: ca. 550 m³. Woonoppervlakte: ca. 125 m². Verwarming: HR CV combiketel.
Isolatie: Muur- en dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas. Energielabel: D.

lees meer +
€ 325.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Molenbelt 35 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 325.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1961
  • Woonoppervlakte:
    125 m²
  • Perceeloppervlakte:
    369 m²
  • Inhoud:
    550 m³