Meindert Hobbemalaan 45, LOCHEM

Deze woning is reeds verkocht
Lees hier de beoordeling van de verkoper

INSTAPKLAAR EN UITGEBOUWD
Uitgebouwde gezinswoning met stenen (fietsen)berging, veranda en achterom. Deze eigentijdse tussenwoning is voorzien van zonnepanelen, energielabel A en gedeeltelijk kunststof kozijnen. Dankzij de uitbouw (2017) aan de achterzijde is er een fraaie woonkeuken gecreëerd met openslaande terrasdeuren naar de tuin. In 2021 is er een dakkapel geplaatst op het zolder met de mogelijkheid een 4e slaapkamer te realiseren. De grotendeels geplaveide achtertuin is op het zuiden gesitueerd en biedt naast een zon rijk terras een verhoogde bloembak. Direct aan een autoluw en groen speelveld gelegen op loopafstand van basis(scholen) en supermarkt. Centraal in Lochem gelegen met directe uitrijmogelijkheden naar de N-weg en/of het NS station.

PERCEEL
Nette aangelegde achtertuin, nagenoeg geheel geplaveid, onderhoudsvriendelijk en sfeervol met een heerlijk beschut zitje onder de veranda. Aan de woning aangebouwde stenen (fietsen)berging. Speelse indeling met een verhoogd plantenbak. De tuin is gesitueerd op het zuiden en heeft een achterom.
Aan de voorzijde aan groot grasveld, ideaal als speelveld voor de kinderen.

INDELING
Begane grond: Hal met verdiepte trapkast. Toilet met wandcloset en fontein. Lichte, doorzon woonkamer met laminaatvloer. Uitgebouwde keuken met 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, lichtkoepel en openslaande terrasdeuren.

1e Verdieping: Overloop. Separaat toilet met wandcloset. Drie slaapkamers waarvan twee met vaste kast. Standaard badkamer met douche en wastafelmeubel met dubbele spoelbak.
De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e Verdieping: Vaste, zoldertrap (afsluitbaar) naar ruime verdieping met dakkapel en dakraam. Bergruimte met CV opstelplaats en wasmachine- en drogeraansluiting.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1969. Perceel: 144 m². Inhoud: ca. 445 m³. Woonoppervlakte: ca. 118 m². Verwarming: Nefit HR-CV combiketel (2021).
Isolatie: Dak-, muur- en grotendeels glas. Energielabel: A. Bijzonderheden: 9 zonnepanelen, elektrische rolluiken en airco (met verwarmingsstand).

lees meer +
€ 285.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Meindert Hobbemalaan 45 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 285.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1969
  • Woonoppervlakte:
    118 m²
  • Perceeloppervlakte:
    144 m²
  • Inhoud:
    445 m³