Markt 12, LOCHEM

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren.

UNIEKE LIGGING EN LUXE

Verrassend luxe 3-kamer HOEK appartement op de 1e verdieping met liftvoorziening, berging en twee parkeerplekken in het souterrain van ‘De Brouwershof’. Het appartement is tot in de puntjes afgewerkt, instapklaar en voorzien van luxe zoals een airco, warmtepomp, vloerverwarming en een handgemaakte, luxe keuken. Aan duurzaamheid is ook gedacht, namelijk HR++ glas, zonnepanelen en optimale isolatie. Het complex de ‘NyeMarkt’ is van alle gemakken voorzien, is modern en in 2019 volledig vernieuwbouwd. Vanuit de woonkamer en uw balkon geniet u van een prachtig uitzicht op het historische stadscentrum en de kerk. Gelegen midden in het centrum waardoor alle winkels, restaurants, de weekmarkt en overige voorzieningen op loopafstand zijn gelegen.
Bent u op zoek naar een luxe appartement met een unieke ligging? Maak dan snel een afspraak.

Indeling:
Souterrain: twee parkeerplekken in het souterrain van ‘De Brouwershof’.
Begane grond: Onder het appartement een aantal commerciële ruimtes, zoals de apotheek en een Hoorwinkel. Entree met brievenbussen. Separate berging. Prachtig trappenhuis en lift.
1e Verdieping: Algemene ruimte welke veel licht biedt dankzij de dakramen. Entree appartement, een ruime hal voorzien van een mooie Bricks vloer. Ruim toilet met wandcloset en fontein. Fraaie woonkamer met airco, gestucte wanden en schuifpui met toegang tot het balkon welke een prachtig uitzicht biedt over de markt en de kerk. Handgemaakte, luxe open keuken met inductiekookplaat voorzien van een Down-draft afzuiging, vaatwasser, stoomoven/combisteamer, pannencarrousel en koelkast. Ruime slaapkamer met inbouwkledingkast. (Slaap)kamer/kantoor. Luxe badkamer met regendouche en geïntegreerd zitbankje, een 2e wandcloset en wastafelmeubel. Berging met CV opstelplaats en wasmachine- en drogeraansluiting.

Bouwjaar: 2019. Inhoud: ca. 255 m³. Woonoppervlakte: ca. 78 m². Verwarming: Remeha HR-CV (2019). Isolatie: Volledig geïsoleerd.
Energielabel: A. Bijdrage VvE appartement: € 106,16 per maand. Bijdrage VvE P-plek: € 45,24 per maand (2 parkeerplekken). Bijzonderheden: Zonnepanelen (gezamenlijk).

lees meer +
€ 375.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Markt 12 d - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 375.000,- k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2019
  • Woonoppervlakte:
    78 m²
  • Inhoud:
    255 m³