Korte Voren 1, LOCHEM

FANTASTISCHE WOONLOCATIE
Vrijstaande, verrassende villa met inpandige, in spouw uitgevoerde garage. Maar liefst 184 m² woonoppervlakte en een energie label A. Omstreeks 2010 is de gehele woning duurzaam gerenoveerd, waarbij zowel de begane grond (excl. hal) als 1e verdieping volledig zijn voorzien van vloerverwarming, 14 zonnepanelen zijn geplaatst en het geheel is geïsoleerd. De begane grond beschikt over het volledig woonprogramma met slaap- en badkamer, en op de verdieping nog 3 ruime slaapkamers en een 2e badkamer. De zon draait de gehele dag om de woning met de avondzon in de achtertuin. De woning ligt op een schitterende locatie als één van de laatste huizen binnen de bebouwde kom en aan de voet van de Lochemse Berg. In het aantrekkelijke “oud” Lochem op korte afstand van het stadscentrum met alle faciliteiten, schouwburg en treinstation.

PERCEEL
Het woonhuis is gelegen op een perceel van 743 m² met zonnige tuin rondom. In de tuin is er op ieder moment van de dag een plek te vinden in zowel de zon als de schaduw, voor de liefhebber. Er zijn diverse borders, struiken en bomen aanwezig. Vanaf het perceel loopt u zo het natuurgebied in.

INDELING
Begane grond: Royale hal met vide en garderobenis. Toilet met fontein. Zeer ruime, lichte woonkamer met plavuizenvloer en houtkachel. Open keuken met inductiekookplaat, oven, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en vriezer. Slaapkamer met aansluitende badkamer. Badkamer met ligbad, douche en wastafel. Inpandige garage met doorgang naar de bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting en tuindeur.
1e Verdieping: Overloop. Drie ruime slaapkamers waarvan twee met balkondeur en dakraam en alle voorzien van bergruimte achter het knieschot. Eenvoudige badkamer met douche en toilet. Bergzolder met uitstortgootsteen en plavuizen en vlizotrap naar de bergzolder. Ruime loggia aan de straatzijde.
2e Verdieping: Vlizotrap naar bergzolder.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1975. Perceel: 743 m². Inhoud: ca. 990 m³. Woonoppervlakte: ca. 184 m².
Verwarming: Solvis HR-CV combiketel (2010). Volledig geïsoleerd. Energielabel A. Bijzonderheden: 14 zonnepanelen.

lees meer +
€ 839.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Korte Voren 1 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 839.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1975
  • Woonoppervlakte:
    184 m²
  • Perceeloppervlakte:
    743 m²
  • Inhoud:
    990 m³