Kopermolenring 26, LOCHEM

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren.

SEMIBUNGALOW MET UNIEK EN VRIJ UITZICHT!

Geschakelde, flink uitgebouwde semibungalow met inpandige, geïsoleerde garage c.q. berging, besloten tuin en veranda. Praktische en lichte gezinswoning met maar liefst 2 badkamers en mogelijkheid voor 5 slaapkamers, waarbij het gehele woonprogramma (hoofd slaap- en badkamer) op de begane grond is gesitueerd. Het geheel is goed verzorgd. De brede achtertuin is op het noordoosten gelegen en onderhoudsvriendelijk aangelegd met veel sierbestrating en de aluminium veranda direct aan de woning.
Gelegen aan het ‘groene hart’ van 90-er jaren woonwijk de Molengronden met ruimtelijk en vrij uitzicht aan de voorzijde. Op fietsafstand van sportverenigingen, winkelfaciliteiten en het Lochemse stadscentrum. Kortom, een comfortabele en unieke woonlocatie.

Besloten, onderhoudsvriendelijk en gezellige achtertuin voorzien van meerdere zitjes en sierbestrating. De aangebouwde veranda met terras biedt een prettig plekje om te zitten. De tuin is vanuit zowel de woon- als de slaapkamer bereikbaar. Gesitueerd op het noordoosten. Aan de voorzijde een eigen oprit en overdekte entree.

Indeling:
Begane grond: Overdekte entree. Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Lichte woonkamer met openslaande tuindeuren. Woonkeuken voorzien van 4 pits-inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koel/vries-combinatie en vaatwasser. Slaapkamer met schuifpui naar de tuin. Luxe badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, 2e wandcloset en solartube.
De gehele verdieping is voorzien van PVC vloer waarbij in de slaap- en badkamer vloerverwarming is aangelegd. Inpandige garage met wasmachine- en drogeraansluiting en openslaande garagedeuren.
1e Verdieping: Overloop met vaste kast voor CV ketel. Drie slaapkamers waarvan één ruime tweepersoonsslaapkamer met vele ramen en prachtig uitzicht.
De tweepersoonsslaapkamer is eventueel op te splitsen in twee slaapkamers, waardoor u een extra slaapkamer annex werkkamer kunt creëren. Tweede badkamer met douche, wastafelmeubel en 3e wandcloset.

Bouwjaar: 1998. Perceel: 270 m². Inhoud: ca. 595 m³. Woonoppervlakte: ca. 153 m².
Verwarming: Nefit HR-CV combiketel (ca. 2016). Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: In aanvraag.

lees meer +
€ 450.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Kopermolenring 26 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 450.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, geschakelde woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1998
  • Woonoppervlakte:
    153 m²
  • Perceeloppervlakte:
    270 m²
  • Inhoud:
    595 m³