Koedijk 53, LOCHEM

ROYALE (GEZINS)WONING
Helft van dubbel woonhuis met inpandige garage/berging, royale achtertuin en oprit op een perceel van 320 vierkante meter. Uitstekend onderhouden woonhuis met een praktische indeling en veel ruimte op de verdiepingen. Op de begane grond zelfs nog mogelijkheden om vergunningsvrij een uitbouw te realiseren. De woning beschikt over onder andere een grote achtertuin gelegen op het zuiden en eigen oprit. Vanuit de living openslaande tuindeuren naar de verzorgde tuin met elektrisch zonnescherm. Op de verdiepingen vier slaapkamers en een ruime badkamer aanwezig. Gelegen op uitstekende locatie in kindvriendelijke woonwijk. Lochem is een gezellige stad met meerdere voorzieningen, o.a. een openluchttheater, een schouwburg en meerdere winkels en horeca. Meerdere basisscholen om de hoek en zelfs een middelbare school op enkele fietsminuten gelegen. Binnen een half uur bent u met de auto in de Hanzesteden Zutphen en Deventer, maar met de trein kan ook, Lochem heeft namelijk ook een treinstation.

PERCEEL
Goed verzorgde en fraai aangelegde tuin met altijd een plek in de zon te vinden. De tuin is op het zuiden gesitueerd. Er is veel groen dankzij het gazon, diverse planten en struiken. Parkeren met twee auto’s kunt u op de oprit en in de inpandige garage.

INDELING
Begane grond: Hal. Toilet met fontein. Woonkamer met eetgedeelte en elektrisch zonnescherm aan de achterzijde. Open keuken met 4-pits gaskookplaat, oven, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, vriezer en boiler. Bijkeuken met wasmachineaansluiting. Inpandige garage met loop-kanteldeur.
1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers met parketvloer. Ruime badkamer met douche, wastafel, toilet en elektrische vloerverwarming.
2e Verdieping: Vaste trap naar 2e verdieping. Overloop met berging, Cv-installatie, wastafel en tweede wasmachineaansluiting. Royale slaapkamer met dakramen.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1979. Perceel: 320 m². Inhoud: ca. 548 m³. Woonoppervlakte: ca. 140 m².
Verwarming: HR CV-ketel (2019). Isolatie: Dubbel glas, dakisolatie. Energielabel C.
Bijzonderheden: Niet zelf-bewoningsclausule, ouderdomsclausule, asbest plafond garage.

lees meer +
€ 439.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Koedijk 53 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • koopsom
    € 439.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1979
  • Woonoppervlakte:
    140 m²
  • Perceeloppervlakte:
    320 m²
  • Inhoud:
    548 m³