Klein Dochterense Schooldijk 2, LOCHEM

FENOMENALE LIGGING EN UITZICHTEN
Vrijstaand woonhuis (1965) met inpandige deel (voormalig boerderij uit 1928), bakhuus en enkele bijgebouwen. Het geheel dient volledig te worden gemoderniseerd. Idyllisch alleen via zandwegen te bereiken woonlocatie omringd door weilanden met schilderachtige vergezichten. Een eigen “eiland” van ruim 2.500 m² groot met meerdere zitjes en altijd een zon- of schaduwplekje, maar zonder twijfel met een rustgevend landelijk tafereel. Een unieke ligging aan de rand van groot natuurgebied het Grote Veld, in de nabijheid van verbindingsweg N346 (van Zutphen naar Lochem) op fietsafstand naar landstad Lochem en Hanzestad Zutphen. Volop ontspanning en recreatie dankzij ligging aan de Ruiterroute het Grote Veld, maar liefst 23 kilometer bewegwijzerde route over verkeersluwe wegen in natuurgebied het Grote Veld tussen Vorden, Almen en Lochem. Andere ontspanning gewenst? Stap tegenover op de MTB route (Vorden), ga binnendoor op zo’n slagafstand naar 18-holes golfbaan De Graafschap of pak om de hoek wandelroute de Velhorst op.
Volop inspanning mogelijk in deze ontspannen omgeving.

PERCEEL
Het perceel heeft een oppervlakte van 2522 vierkante meter. Het grootste gedeelte is gesitueerd op het oosten met een compleet vrij uitzicht over de landerijen. Op het perceel is een berging aanwezig wat voorheen het woonhuis betrof. Daarnaast een houten schuur, het “Bakhuis” en een stenen schuur.

INDELING
Begane grond: Hal met meterkast. Eenvoudig toilet. Woonkamer met laminaat en gaskachel. Eetkamer met laminaatvloer. Dichte keuken met plavuizen, afzuigkap en weids uitzicht naar achteren. Hal met toegang naar bergingen en deel (voormalig woonhuis).
1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers met vaste kastenwand. Eenvoudige badkamer met ligbad en wastafel.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1965. Perceel: 2.522 m². Inhoud: ca. 830 m³. Woonoppervlakte: ca. 104 m².
Verwarming: Gaskachels. Isolatie: Gedeeltelijk dubbel glas. Energielabel G.
Bijzonderheden: Ouderdom- asbest en niet-zelfbewoningsclausule worden in de koopovereenkomst opgenomen.

lees meer +
€ 745.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Klein Dochterense Schooldijk 2 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 745.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1965
  • Woonoppervlakte:
    104 m²
  • Perceeloppervlakte:
    2522 m²
  • Inhoud:
    830 m³