Keppelskamp 23, LOCHEM

RUIME, UITGEBOUWDE GEZINSWONING
Royale 2-onder-1 kap (gezins)woning met inpandige berging (garage mogelijk) en flinke carport. Deze woning is zeker ruim te noemen met een tuingerichte woonkeuken, drie ruime slaapkamers en een ruime zolder. Indien gewenst kan de 2e verdieping eenvoudig worden opgesplitst naar een 4e en/of 5e (slaap)kamer. De woning is keurig onderhouden en instapklaar. Aan comfort is ook gedacht, met vloerverwarming op de begane grond en de ramen zijn nagenoeg allemaal rondom voorzien van rolluiken. Zowel de voor- als achtertuin zijn goed verzorgd en voorzien van veel groen. De achtertuin is op het westen gesitueerd met de ondergaande zon op de achtergevel. Heel rustig gelegen aan een autoluw woonerf nabij speeltuin, rivier de Berkel en het stadscentrum van Lochem. Een eigen kano is hier fantastisch, maar de Berkel leent zich ook uitstekend voor een fraaie wandeling richting bijvoorbeeld de Cloese.
Kortom prettig wonen op een toplocatie.

INDELING
Begane grond: Overdekte entree. Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Woonkamer met sfeervolle gashaard. Achter uitbouw met woonkeuken voorzien van openslaande tuindeuren, inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, vaatwasser, boiler en koel-vriescombinatie. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de inpandige berging. Ruime berging annex voormalig garage. De begane grond is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming.
1e Verdieping: Overloop. Drie ruime slaapkamers. Keurige badkamer met douche, ligbad, wastafel en 2e wandcloset.
De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
2e Verdieping: Vaste trap naar ruime bergzolder met CV opstelling, VELUX dakramen en wasmachine- en drogeraansluiting. Het realiseren van een extra (slaap)kamer is zeker mogelijk.
Ook hier is de verdieping voorzien van een laminaatvloer.
De dakramen zijn in 2022 vernieuwd en vervangen voor kunststof dakramen.

PERCEEL
Goed verzorgde achtertuin met veel groen. Een groot gazon en meerdere fruitbomen. Achterin een terras met een zitje en altijd een plekje in het zonnetje. Meerdere borders met diverse planten en bloemen.
Tegen de woning ook een royaal terras, zodat u vanuit de eetkamer middels de openslaande deuren heerlijk buiten kunt genieten. De berging is vanuit binnen te bereiken maar ook middels loopdeuren zowel voor als achter.
Parkeren kan op eigen terrein of onder de carport.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1986. Perceel: 434 m². Inhoud: ca. 555 m³. Woonoppervlakte: ca. 137 m²
Remeha HR CV (2021). Muur-, vloer- en dak- en gedeeltelijk glasisolatie. Energielabel: C.

lees meer +
€ 475.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Keppelskamp 23 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 475.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, halfvrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1987
  • Woonoppervlakte:
    137 m²
  • Perceeloppervlakte:
    434 m²
  • Inhoud:
    555 m³