J.A. Staringweg 5, LOCHEM

VRIJ WONEN MET ‘ONBETAALBAAR’ UITZICHT OP DE ENK

Charmante, vrijstaande woning met erker, balkon, carport en schuur. Op een gigantisch mooie locatie met uitzicht op de Enk. Onder architectuur gebouwd met een praktische indeling. Een lichte woonkamer, een woonkeuken en op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer. Vanuit de woonkamer geniet u van het fenomenale uitzicht, dat elk seizoen wisselt. Het perceel is breed en de woning is midden op het perceel gelegen waardoor u vrij en in alle privacy het geheel prettig kunt gebruiken. De tuin is sfeervol en goed verzorgd en voorzien van een sproei-installatie.
Aan de rand van Lochem waardoor u geniet van de natuur en toch zo in het stadscentrum bent. Lochem heeft een schouwburg, diverse horeca, winkels en supermarkten. Ook een NS station, zodat u gemakkelijk naar de Hanzesteden Zutphen of Deventer kunt. Kortom, een perfecte locatie.

PERCEEL
Aan de voorzijde een grindpad naar de carport met voldoende parkeergelegenheid. Geen overbuur waardoor u geniet van het uitzicht en het groen.
De tuin heeft een speelse indeling en is rondom de woning fraai aangelegd. Een groot terras aan de achterzijde met zonnescherm, zodat u een schaduwplek kunt creëren. Aan de voorkant van de woning een perfect (ochtend)plekje, hier kunt u fijn uit de wind zitten. De tuin is voorzien van borders en een groot gazon. Altijd goed verzorgd en met liefde onderhouden.
Een echte bloemen- en plantenliefhebber kan zich hier helemaal uitleven.

INDELING
Onderverdieping: Provisiekelder.

Begane grond: Hal. Toilet met fontein. Woonkamer met erker, ramen rondom, schouw met haard. Dichte keuken met keramische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, boiler, koelkast, vaste kasten en tuindeur.

1e Verdieping: Overloop. Toilet met wasmachine. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van ingebouwde kasten. Badkamer voorzien van ruime inloop douche en wastafelmeubel.

2e Verdieping: Overloop met Cv-opstelling. Ruime bergzolder, via vaste trap in slaapkamer te bereiken.

Bouwjaar: 1952. Perceel: 545 m². Inhoud: ca. 559 m³. Woonoppervlakte: ca. 135 m².
Verwarming: HR-CV (2010). Isolatie: Muur, vloer, dak en gedeeltelijk glas. Energielabel: C.

lees meer +
€ 650.000,-kosten koper
Brochure downloaden
J.A. Staringweg 5 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 650.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1952
  • Woonoppervlakte:
    135 m²
  • Perceeloppervlakte:
    545 m²
  • Inhoud:
    559 m³