Barchemseweg 25, Lochem

LAATSTE KANS - BOUWNUMMER 1

Lochem - Ieprijk type C1 (Barchemseweg 25)

ROYAAL EN COMFORTABEL!

Halfvrijstaande, zeer hoogwaardig gebouwde gezinswoning met luxe buitenverblijf. De woning is extra breed, 7 meter, waardoor de woning allerlei mogelijkheden biedt voor een speelse indeling. Bijvoorbeeld voor een extra kamer voor de kinderen of een heerlijke leeshoek. Of liever die super woonkeuken! Daarnaast zijn er nog twee verdiepingen waardoor het totale woonoppervlak 171 m² riant genoemd mag worden en er maar liefst 6 slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. De woningen worden gasloos gebouwd. Maatgevend is de hoogwaardige bouwstijl en dito isolatie met o.a. rondom kunststof kozijnen voorzien van triple isolatieglas, vloerverwarming op zowel de begane grond als eerste verdieping, warmtepomp met boiler en zonnepanelen. De woningen worden compleet aangeboden met sanitair, keuken, oprit, hoge deuren, enz. Uiteraard allemaal naar eigen wens! De gezinsvilla ligt in een kleinschalig inbreidingsplan op loopafstand van zowel het stadscentrum als bosrijke buitengebied van Lochem.
Een uniek plan met beperkte beschikbaarheid, kom snel kennismaken met de mogelijkheden.

Indeling: Hal met garderobehoek. Luxe toilet met fontein. Tuingerichte woonkamer met openslaande terrasdeuren. Open keuken met elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelkast. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.
1e Verdieping: Overloop. Drie royale slaapkamers. Complete badkamer met douche en wastafel. Separaat, luxe toilet voorzien van fontein. Gehele verdieping voorzien van vloerverwarming.
2e Verdieping: Vaste trap naar open zolder met mogelijkheid voor extra (slaap)kamers. Technische ruimte met wasmachine- en droger opstelplaats.

LOCHEM is een gemoedelijk stad (sinds 1233 stadsrechten), maar met de sfeer van een dorp. De ca. 12.500 inwoners beschikken naast een compleet winkelaanbod ook over een openluchttheater, schouwburg en treinstation. Daarnaast biedt het uitgebreide buitengebied met o.a. riviertje De Berkel en beschermd natuurgebied de Lochemse Berg en Kale Berg een grandioze leefomgeving met vele kilometers fiets- en wandelplezier. Dit was al eeuwen bekend en ziet u terug aan de omringende landgoederen zoals Ampsen, De Cloese, De Boekhorst, Wildenborch enz.

ENERGIENEUTRAAL wonen. Uw woning krijgt een all-electric installatie, dit betekent dat er geen gasaansluiting meer in de woning wordt aangelegd. De verwarming gaat middels een warmtepomp en boilervat. De woning wordt vervolgens verwarmd middels een vloerverwarming op de begane grond en verdieping, uiterst comfortabel. Tevens wordt de woning zeer goed geïsoleerd en voorzien van driedubbele beglazing. Ook krijgt de woning zonnepanelen op het dak, helemaal van deze tijd!

BOUWNUMMER 1: beschikbaar!

Voor actuele beschikbaarheid en/of opties neem contact met ons op: 0573-432 432 of info@beltman.nl

lees meer +
Koopsom € 430.000,-vrij op naam
Brochure downloaden
Barchemseweg 25 - Lochem
Kenmerken
 • Overdracht
 • koopsom
  € 430.000,- vrij op naam
 • Soort woonhuis:
  herenhuis,
 • Status:
  beschikbaar
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  2020