Henry Dunantweg 56, LOCHEM

VERRASSEND RUIM MET 5 SLAAPKAMERS
Royale gezinswoning met vrijstaande schuur/ overkapping welke ook als garage kan dienen en aangebouwde serre. Ruime living met een openhaard en een moderne, luxe keuken. Deze riante woning met maar liefst 5 slaapkamers is uniek in zijn soort dankzij dakkapel op de 2e verdieping en een 2e natte ruimte voorzien van bad en wastafelmeubel waardoor het de perfecte masterbedroom of gastenkamer is. Nagenoeg compleet gemoderniseerd met nieuwe keuken (2020), buiten schilderwerk (2022), serre, vloerverwarming en HR++ beglazing op de verdieping. De achtertuin is gesitueerd op het westen waar u kunt genieten van het avondzonnetje. Een overzichtelijke, aangename buitenruimte.
Aan ruim opgezette straat gelegen met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Aan de achterzijde ruimtelijk en rustig grenzend aan een woonerf. Kindvriendelijk en een ideale ligging met de (basis)scholen om de hoek en het stadscentrum en het buitengebied op fietsafstand.

PERCEEL
Ruimtelijk zicht aan de achterzijde, want u heeft geen directe achterbuur. Vrijstaande houten schuur met kantel- en tuindeur.
Aangebouwde overkappingen, waarvan één wordt gebruikt als berging en opstelling van de containers en de andere als veranda. De perfecte tuinkamer, dankzij een comfortabele serre.
Nagenoeg compleet geplaveide achtertuin en een gunstige zonligging.

INDELING
Begane grond: Vestibule. Hal met trapkast. Toilet met wandcloset en fontein. Ruime woonkamer met houtkachel. Woonkeuken (2020) met inductie kookplaat, afzuigkap, inbouw oven, vaatwasser en koelkast.
Woongedeelte begane grond voorzien van plavuizen vloer met vloerverwarming. Bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting en deur naar serre. Serre annex tuinkamer met schuifpui.

1e Verdieping: Overloop. Tweede toilet met wandcloset. Vier slaapkamers. Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en vloerverwarming.
De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e Verdieping: Overloop met dakraam en berging. Ruime vijfde slaapkamer met dakkapel, Ligbad, wastafel en bergruimte achter de schotten.
De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1974. Perceel: 160 m². Inhoud: ca. 520 m³. Woonoppervlakte: 151 m². Verwarming: HR CV (2018).
Isolatie: Muur- en dakisolatie en dubbel glas. Energielabel: C.

lees meer +
€ 319.500,-kosten koper
Brochure downloaden
Henry Dunantweg 56 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 319.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1974
  • Woonoppervlakte:
    151 m²
  • Perceeloppervlakte:
    160 m²
  • Inhoud:
    520 m³