Haverkamp 20, LOCHEM

RUIM, LICHT & GELIJKVLOERS
Aantrekkelijke, sfeervolle en vrijstaande semibungalow met inpandige garage. Met heerlijke tuin en voorzien van A-label. Een riant woonoppervlakte van 170 m². Een waar juweeltje, verrassend ruim en licht dankzij de talrijke ramen en een elegante erker in de woonkamer. Het woongenot op deze plek is compleet, met slaap- en badkamers gelijkvloers, plus een handige extra slaap- of werkkamer op de begane grond. Daarnaast zijn er nog extra (logeer)kamers en een 2e badkamer op de verdieping. De privacy volle tuin ligt rondom met flinke zij- en achtertuin en zonrijk terras op het westen. De oprit biedt ruimte voor 2 auto’s achter elkaar. Het huis ligt bijzonder rustig aan een autoluwe straat met uitzicht op water in modern inbreidingsplan van begin millennium. Slechts vijf minuten lopen naar het Lochemse stadscentrum met al haar winkels en faciliteiten, maar u bent ook zo in het buitengebied. U bent omringd door alle gemakken van de stad en toch kunt u genieten van de rust en sereniteit die dit stijlvolle huis te bieden heeft.

PERCEEL
Ruime perceel waar groenliefhebbers hun hart kunnen ophalen, biedt deze tuin een ware oase van groen en rust. Met de verschillende soorten flora en fauna, is dit de perfecte plek om uw groene vingers te laten wapperen. Het royale terras op het westen biedt niet alleen een plek om te ontspannen en te genieten van de zon, maar het biedt ook een uitnodigende ambiance om te genieten van de prachtige tuin. Hier kunt u uw familie en vrienden uitnodigen voor gezellige buitenmomenten en onvergetelijke barbecues. Met de ruime oprit is er voldoende plek voor twee auto's.

INDELING
Begane grond: Hal voorzien van meterkast. Toilet met fontein. Woonkamer met visgraat parketvloer met bies en schuifdeuren naar de achtertuin. Open keuken voorzien van zwarte plavuizenvloer, vaatwasser, afzuigkap, inductie kookopstelling, magnetron en koelkast. Twee ruime slaapkamers waarvan één voorzien van inbouwkast en badkamer toegang. Badkamer met douche, wastafelmeubel en wandcloset . Bijkeuken met wasmachine aansluiting en CV-kast. Inpandige, ongeïsoleerde garage.

1e verdieping: Overloop met dakkapel. Twee ruime slaapkamers voorzien van Velux dakramen. De kamers zijn ruim bemeten en bieden de mogelijkheid tot splitsing naar meerdere (slaap)kamers. Tweede badkamer met bad, douche, wastafel en toilet.

KENMERKEN:
Bouwjaar: 2007. Perceel: 660 m². Inhoud: ca. 700 m³. Woonoppervlakte: ca. 170 m².
Verwarming: Intergas (2007). Isolatie: Volledige isolatie. Energielabel: A.

lees meer +
€ 625.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Haverkamp 20 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 625.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2007
  • Woonoppervlakte:
    170 m²
  • Perceeloppervlakte:
    660 m²
  • Inhoud:
    702 m³