Haitsma Mulierlaan 8, LOCHEM

HISTORISCH & COMFORTABEL

Vrijstaande (gezins-)villa met veel uitstraling en karakter, balkon, een eigen oprit, schuur en veranda. Uniek en op een prachtige locatie gelegen, omringd door villa’s in villawijk Berkeloord. Gebouwd in 1925 in een chaletstijl met overstekend dak en serre. Compleet gemoderniseerd, goed geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming waardoor u comfortabel kunt wonen.
Stijlvol ingericht en kenmerkend door de originele details, zoals de hoge stucplafonds en paneeldeuren. Een woning met veel natuurlijk licht, dat prettig aanvoelt. Op de begane grond een werk- annex slaapkamer en op de verdieping drie slaapkamers. De achtertuin is besloten en voorzien van een veranda, veel groen en prachtige borders. De woonwijk Berkeloord staat bekend om het hertenkamp, de vijvers en historie. Op ca. 5 loop-minuten van het gezellige centrum waar winkels, supermarkten, terrassen en een schouwburg te vinden zijn. Ook Basisscholen en de middelbare school zijn hier gevestigd. Daarnaast loopt u vanuit huis zo naar de Berkel en de Lochemse Berg, het heerlijke natuurgebied om de hoek.

PERCEEL
De woning is centraal op het perceel gelegen. De tuin is verzorgd en voorzien van borders met bloemen en groen. Doordat de tuin rondom het huis ligt, is er altijd een zon- of schaduwplek te vinden.
De veranda is aangebouwd aan de houten schuur. De schuur leent zich ideaal als berg- en fietsenruimte.
Leuke extra: Op zowel het dak van de woning als van de schuur zijn voorbereidingen getroffen voor de aanleg van zonnepanelen.

INDELING
Onderverdieping: Provisiekelder ca. 3x3.

Begane grond: Overdekte entree. Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Sfeervolle woonkamer met schouw en openhaard. Eetkamer met schouw, schuifdeuren en serre. Serre met openslaande tuindeuren. Keuken met inductie-fornuis en 3 ovens, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Bijkeuken met wasbak en wasmachine- en droger aansluiting, vlizoluik naar bergzolder en tuindeur. Bergzolder met Cv-ketel. Werk- annex slaapkamer.

1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan twee met dakraam en één met wastafel. Badkamer met douche, ligbad, wastafelmeubel, 2e wandcloset en dakraam.

Bouwjaar: 1925. Perceel: 393 m². Inhoud: ca. 540 m³. Woonoppervlakte: 131 m². Verwarming: Remeha HR-CV (2019).
Isolatie: Volledig. Energielabel: C. Bijzonderheden: Beschermd stads- en dorpsgezicht.

lees meer +
€ 595.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Haitsma Mulierlaan 8 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 595.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1925
  • Woonoppervlakte:
    131 m²
  • Perceeloppervlakte:
    393 m²
  • Inhoud:
    538 m³