Haitsma Mulierlaan 11, LOCHEM

Lochem - Haitsman Mulierlaan 11

AUTHENTIEKE & UNIEKE VILLA!

Riante, half vrijstaande, compleet te moderniseren gezinsvilla met aangebouwde schuur, veranda en voldoende ruimte voor een eigen oprit en/of garage. Gelegen aan misschien wel het mooiste woonplein van Lochem in Villawijk Berkeloord. Berkeloord staat bekend om het hertenkamp en vijvers. De woning is gebouwd in 1907, hetgeen aan de historische stijlkenmerken is terug te zien, denk hierbij aan de uitstraling, de paneeldeuren binnen en de hoge stucplafonds. Wat deze villa zo royaal maakt? Drie woonlagen met maar liefst 7 (slaap)kamers en 2 badkamers, waarvan één slaap- en badkamer op de begane grond welke ook perfect als kantoor aan huis kan dienen. Op het gebied van isolatie en modernisatie valt nog wel een slag te maken. De zon draait de gehele dag om de woning waarbij de privacy volle achtertuin veel groen en rust geeft. Een aangename woonlocatie, op loopafstand van het gezellige Lochemse stadscentrum, rivier de Berkel en de Lochemse berg gelegen. Lochem is een prettige stad, een half uur rijden vanaf het historische Deventer, ook goed bereikbaar met het OV. Deze villa en directe omgeving zijn uniek en beschikken daarom ook over het predicaat beschermd stads- en dorpsgezicht.

Onderverdieping: Provisiekelder (ca. 13 m²).
Begane grond: Hal. Kamer en suite met voorkamer voorzien van schouw, stookkanaal, schuifdeuren naar erker. Achterkamer met schuifdeuren naar de tuin. Middels schuifdeuren afsluitbare serre op het Zuiden gesitueerd. Binnenhal met toegang tot de kelder. Toilet met fontein. Woonkeuken met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en granito aanrechtblad. Werkkamer annex slaapkamer. Achterportaal. Bijkeuken met wasmachine aansluiting en tuindeur. Badkamer met douche en wastafel.
1e Verdieping: Overloop. Vier slaapkamers alle voorzien van vaste kast en één met toegang tot het balkon. Tweede, eenvoudige badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.
2e Verdieping: Overloop met dakkapel, bergruimte en toegang tot de CV ketel. Hal met toegang tot de berging. Ruime zolder- (slaap)kamer met keukenblok en dakkapellen. Slaapkamer voorzien van dakkapel.
Het realiseren van een 3e slaapkamer op deze verdieping is ook mogelijk, daar het voorheen ook 3 slaapkamers zijn geweest.

Bouwjaar: 1907. Perceel: 755 m². Inhoud: ca. 930 m³. Woonoppervlakte ca. 215 m²
Nefit Topline HR-CV (2009). Gedeeltelijk glasisolatie.

lees meer +
€ 700.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Haitsma Mulierlaan 11 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 700.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    villa, halfvrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1907
  • Woonoppervlakte:
    215 m²
  • Perceeloppervlakte:
    755 m²
  • Inhoud:
    930 m³