Grote Drijfweg 6, LOCHEM

Deze woning is verkocht!
Lees hier de beoordeling van de verkoper.

Lochem. - Grote Drijfweg 6


GRANDIOZE VERGEZICHTEN NABIJ DE STAD

Compleet gemoderniseerde, veelzijdige woonboerderij met flinke schuren (ca. 295 m²) en vrijstaande garage (ca. 45 m²). Rondom is de woning voorzien van kunststof kozijnen en hoogwaardige isolatie hetgeen resulteert in een aansprekend energielabel. De begane grond is momenteel ingericht als twee wooneenheden, waardoor het uitermate geschikt is voor inwoning of verhuur. Altijd al een B&B aan huis willen hebben? Of uw ouder of kind in de buurt? De mogelijkheden zijn er.
Het gehele woonprogramma (slaap- en badkamer) op de begane grond en op de verdieping ook nog eens 4 slaapkamers.
De naast gelegen schuren doet menig klussershart sneller kloppen, enerzijds om ze te renoveren, maar hoofdzakelijk voor de ruimte die het biedt.
Het perceel van bijna een halve hectare is uitermate geschikt voor het houden van kleinvee, paard en/of pony.
Op slechts enkele fietsminuten van het Lochemse stadscentrum een prachtige woonlocatie, wel buitenaf, niet afgelegen. Optimale bereikbaarheid met zowel een N-weg als NS station binnen een kilometer afstand. Schilderachtige omgeving met aan de voorzijde uitzicht op landgoed Ampsen met haar fraaie wandel- en fietsroutes.

Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset met fontein. Woonkamer met schouw en houtkachel. Woonkeuken voorzien van 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en Amerikaanse koelkast met vriezer. Bijkeuken met CV-ketels, wasmachine- en drogeraansluiting en tuindeur. Tweede, L-vormige woonkamer met open keuken en tuindeur naar het terras. Keuken met 4-pits keramisch kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Ruime slaapkamer met toegang tot de badkamer. Luxe badkamer met whirlpool, stoomdouche, wastafelmeubel en 2e toilet.
De begane grond is voorzien van vloerverwarming. In het voorhuis ligt een eiken houten vloer en in het achterhuis een parketvloer.
1e verdieping: Ruime overloop met dakkapel. Vier slaapkamers waarvan twee voorzien van dakkapel en één met toegang tot het balkon. Ruim balkon. Ruime badkamer voorzien van een duo whirlpool, duo stoomdouche, dubbele wastafel en 2e wandcloset.

Bouwjaar: omstreeks 1900. Perceel: 4.949 m². Inhoud: ca. 970 m³. Woonoppervlakte: ca. 270 m².
Remeha Calenta CW6 & Tzera CW4 (2015). Volledig geïsoleerd. Energielabel:B.

lees meer +
€ 665.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Grote Drijfweg 6 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 665.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Woonoppervlakte:
    270 m²
  • Perceeloppervlakte:
    4949 m²
  • Inhoud:
    970 m³