Grote Drijfweg 18, LOCHEM

Deze woning is reeds verkocht
Lees hier de beoordeling van de verkoper

BUITENAF EN INSTAPKLAAR
Stijlvolle, riet gedekte villa (2019) in nieuwstaat verkerend, gasloos en voorzien van een inpandige, compleet geïsoleerde, veelzijdige garage (ca. 80 m²). Zeer hoogwaardig en luxueus gebouwd waarbij de verhoogde begane grond voor veel licht en ruimtelijkheid zorgt, een aangename architectonisch punt. Optimaal geïsoleerd, compleet voorzien van vloerverwarming en smaakvolle keuken en sanitair, kortom: een ware eyecatcher! De inpandige garage is meer dan compleet en biedt mogelijkheden voor atelier, (extra) werkkamer en/of bed & breakfast. Ruim een halve hectare eigen grond rondom met een erf in-wording voorzien van groot terras, jonge aanplanting, schapenwei, kikkerpoel en meerdere fruitbomen. Optimale privacy en kilometers uitgestrekte vergezichten. Rustig wonen in het buitengebied van Lochem, richting Markelo op de grensovergang van Gelderland en Overijssel. Buiten wonen met de gezelligheid van enkele buren. Op zo’n 5 kilometer van het Lochemse stadscentrum aan doodlopende straat gelegen waarbij landgoed Ampsen, het Twentekanaal en NS treinstation gepasseerd worden. Tevens is er een uitstekende uitrijmogelijkheden naar de N346 en de snelweg A1.

PERCEEL
Via een gedeeld pad bereikt u de woning. Eigen erf met voldoende ruimte voor uw auto(s). Prachtige ligging omringd door de weilanden en groen. Altijd al een eigen schapenweide en kikkerpoel willen hebben? Hier is het aanwezig.
Vanaf het grote terras geniet u van het vrije uitzicht. Achterin de brochure leest u alles over de inpandige garage.

INDELING
Begane grond: Hal met vide en dubbele deuren naar zowel de keuken als de woonkamer. Toilet met wandcloset en fontein.
Lichte woonkamer met brede laminaatdelen en openslaande terrasdeuren. Grandioze, complete woonkeuken met kookeiland en dubbele openslaande terrasdeuren. Achterportaal annex verbindingskamer met zij entree en doorgang naar de inpandige garage. Bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting en technische ruimte. De dubbele garage is volledig geïsoleerd, verwarmd en voorzien van een zolder en tuindeur, multifunctioneel te gebruiken als atelier, werkruimte of gewoon als opslag.
De volledige begane grond is voorzien van vloerverwarming.

1e Verdieping: Overloop. Drie ruime slaapkamers alle voorzien van laminaatvloer en dakkapel(len). Royale badkamer met inloopdouche, vrijstaand bad, wastafelmeubel met dubbele spoelbak en 2e wandcloset.
De gehele 1e verdieping is voorzien van vloerverwarming.

2e Verdieping: Vlizotrap naar bergzolder.

KENMERKEN
Bouwjaar: 2019. Perceel: 5.340 m². Inhoud: ca. 1.150 m³. Woonoppervlakte: ca. 210 m².
Volledig geïsoleerd (bodem- en vloerisolatie Tonzon). Energielabel: In aanvraag. Lucht warmtepomp en boiler.

lees meer +
€ 850.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Grote Drijfweg 18 b - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 850.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2019
  • Woonoppervlakte:
    210 m²
  • Perceeloppervlakte:
    5340 m²
  • Inhoud:
    1150 m³