Graaf Ottoweg 1, LOCHEM

Lochem - Graaf Ottoweg 1a

LEVENSLOOPBESTENDIG OF THUISWERKEN? ALLES KAN!

Zeer royaal uitgebouwde (2001), vrijstaande jaren 30 woning met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en geïsoleerde blokhut. Charme en comfort zijn fraai gecombineerd met de hoge plafonds, erker, glas-in-lood raam, maar ook zonnepanelen, vloerverwarming en nagenoeg volledige isolatie. De verrassende 65 m² uitbouw aan de achterzijde biedt ruimte voor slaap- en badkamer, kantoor aan huis en/of inwoning (met eigen ingang). Kortom, zeer veelzijdig. Diepe, overzichtelijke achtertuin met altijd een zon- en schaduwterras.
Markante, beeldbepalende straat tegen het stadscentrum van Lochem met al haar voorzieningen binnen handbereik zoals de schouwburg, openbaar vervoer en winkels. Een gezellige woonlocatie voor jong- en oud.

De diepe voortuin biedt naast 2 parkeerplaatsen ook privacy in huis. Via afsluitbare achterom welke tevens dient als houtopslag of fietsenstalling bereikt u de besloten achtertuin. Geniet op een bankje of op het terras waar een gezellig zitje te realiseren is. Een rustige stek in hartje Lochem met volop zon en behoorlijke privacy. Hier kunt u goed vertoeven. Het houten tuinhuis is voorzien van isolatie, een gas-, water- en elektra aansluiting en internetkabel.

Indeling:
Onderverdieping: Vanuit de hal te bereiken provisiekelder.
Begane grond: Hal. Toilet met fontein. Leef keuken met inbouwapparatuur, palletkachel en erker. Achterportaal met twee vaste kasten (één met CV ketel en één met wasmachine- en droger aansluiting en rioolaansluiting, een 2e toilet is mogelijk). Slaapkamer met eigen douche en wastafel. Tuingerichte woonkamer met schuifpui, houtkachel en stookkanaal. De complete begane grond is voorzien van een Quickstep laminaatvloer en grotendeels voorzien van vloerverwarming.
De achteruitbouw kan eenvoudig als studio voor inwoning van kind of ouder worden ingericht door het plaatsen van een eigen keukenblok. Dankzij de “eigen” entree ook zeer geschikt voor kantoor aan huis e.d.
1e Verdieping: Overloop met vaste kast. Twee ruime slaapkamers beide voorzien van houten vloerdelen. Eenvoudige badkamer met bad, wastafelmeubel en toilet.
2e Verdieping: Middels vaste trap te bereiken zolder met dakraam en houtenvloerdelen. Luik naar berging.

Bouwjaar: 1933. Perceel: 384 m². Inhoud: ca. 577 m³. Woonoppervlakte: ca. 156 m². Verwarming: Nefit HR-CV combiketel (2019).
Isolatie: Grotendeels glas-, dak-, muur- en vloer. Energielabel: D (sindsdien nieuwe CV, zonnepanelen, spouwmuurisolatie en dakisolatie). Bijzonderheden: 12 zonnepanelen (2019).

lees meer +
€ 400.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Graaf Ottoweg 1 a - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 400.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1933
  • Woonoppervlakte:
    156 m²
  • Perceeloppervlakte:
    384 m²
  • Inhoud:
    577 m³