Enkweg 25, LOCHEM

ROYAAL & DEGELIJK
Riante helft van dubbel woonhuis met inpandige garage en brede achtertuin.
Degelijke gezinswoning met een praktische indeling, beneden een lichte en ruime living en op de verdiepingen maar liefst vier slaapkamers en voldoende bergruimte. Genoeg mogelijkheden voor bijvoorbeeld een (moderne) woonkeuken met een kook-/spoeleiland. Ook openslaande tuindeuren vallen onder de mogelijkheden zodat u buiten naar binnen haalt en andersom. De aan drie zijden vrijliggende woning is in goede staat van onderhoud en voorzien van kunststof gevels, kozijnen (draai- kiepramen) en (gedeeltelijk) rolluiken. Dankzij de 11 zonnepanelen lagere maandlasten. De inpandige garage heeft een vliering voor extra bergruimte en is ideaal voor een echte klusser en/of hobbyist. Besloten, brede achtertuin gesitueerd op het zuidoosten met veel groen en een achterom. Ruimtelijk op de hoek gelegen in zeer kindvriendelijke woonwijk met twee basisscholen, kinderopvang en een speelbos om de hoek.
Het Lochemse stadscentrum, het buitengebied, middelbare school, supermarkten en sportaccommodaties zijn ook nabij.

PERCEEL
Brede achtertuin met een achterom. Veel groen en een speelse verhoging. Voldoende mogelijkheden voor een prachtige tuin. Gesitueerd op het zonnige zuidoosten met altijd een zon- en schaduwplekje. Besloten waardoor u kunt genieten in alle privacy.
Aan de voorzijde parkeerplek op eigen terrein en toegang tot de garage. De garage is voorzien van een kantel- en loopdeur.

INDELING
Begane grond: Hal. Luxe toilet met wandcloset en hoekfontein. Woonkamer met gaskachel. Woonkeuken voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast (2023) en tuindeur. Bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting, achteringang en voorzien van zolder. Inpandige garage met kantel- en loopdeur en bergzolder.
De begane grond is voorzien van een parketvloer.

1e Verdieping: Overloop. Drie ruime slaapkamers waarvan één met vaste kastenwand. Royale badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e wandcloset.
De verdieping is voorzien van een vloerbedekking.

2e Verdieping: Middels vaste wenteltrap te bereiken zolder. Voorzolder met CV opstelling en bergruimte. Ruime vierde slaapkamer met bergruimte achter het schot.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1978. Perceel: 305 m². Inhoud: ca. 620 m³. Woonoppervlakte: ca. 136 m². Verwarming: HR-CV combiketel (2022). Isolatie: Dak-, muur en gedeeltelijk glas. Energielabel: B. Zonnepanelen: 11 stuks.

lees meer +
€ 389.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Enkweg 25 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 389.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1978
  • Woonoppervlakte:
    136 m²
  • Perceeloppervlakte:
    305 m²
  • Inhoud:
    620 m³