Dr. ten Bokkel Huininkweg 10, LOCHEM

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren.

TOPLOCATIE AAN PARKACHTIGE LAAN!

Half vrijstaande, knusse gezinswoning met houten garage annex berging en flinke oprit. Dankzij een kleine slaapkamer en eigen badkamer op de begane grond levensloopbestendig, waarbij er op de verdieping nog 3 slaapkamers en een 2e badkamer aanwezig zijn. Deze naoorlogse gezinswoning is uitstekend onderhouden en beschikt over vele sfeerelementen zoals o.a. stucplafond, paneeldeuren, provisiekelder en tuingerichte woonkamer.
Het perceel beslaat bijna 400 m² en is aangenaam breed waarbij de zon de gehele dag om de woning draait en de achtertuin veel privacy biedt en fraai is aangelegd met pergola’s en prachtige rozen.
Op een grandioze locatie aan parkachtige laan in ‘oud’ Lochem gelegen op steenworp afstand van het buitengebied op en redelijke (fiets)afstand van het stadscentrum van Lochem. Een echte buitenkans!

Brede, goed verzorgde achtertuin voorzien van pergola’s, (oude) stoofperen boom, rozen, gazon en kleurrijke borders. Tegen de woning een ruim terras en achterin de tuin nog een verhoogd zit plekje. Achter de vrijstaande houten garage cq. berging mogelijkheden voor bijvoorbeeld een moestuin. Aan de voorzijde ligt ook een groene, fraaie tuin met eigen oprit voor meerdere auto’s.

Indeling:
Onder verdieping: Provisiekelder (onder de hal) vanuit de hal te bereiken.
Begane grond: Hal. Tuingerichte woonkamer met gashaard en openslaande tuindeuren. Woonkeuken met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en dakraam. Bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting, uitstortbak en tuindeur. Slaap- en badkamerkamer bereikbaar vanuit de woonkamer middels schuifdeur. Luxe badkamer voorzien van een douche, wastafelmeubel en zwevend wandcloset. De woon- en slaapkamer zijn voorzien van een parketvloer.
1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan één toegang tot het balkon en twee met vaste kast. Badkamer met douche, wastafel en 2e wandcloset.
2e Verdieping: Bereikbaar middels vlizotrap bergzolder met CV ketel en dakraam.

Bouwjaar: 1955. Perceel: 392 m². Inhoud: ca. 385 m³. Woonoppervlakte: ca. 92 m². Verwarming: Nefit Proline HR-CV (2011).
Isolatie: Dak- en gedeeltelijk glas. Energielabel: In aanvraag.

lees meer +
€ 400.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Dr. ten Bokkel Huininkweg 10 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 400.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1955
  • Woonoppervlakte:
    92 m²
  • Perceeloppervlakte:
    392 m²
  • Inhoud:
    385 m³