Dr. Cartier van Disselweg 12, LOCHEM

Deze woning is reeds verkocht
Lees hier de beoordeling van de verkoper

Lochem - Cartier van Disselweg 12

WONEN AAN DE VOET VAN DE PAASCHBERG!

Vrijstaande, stijlvolle 30-er jaren villa (architect G.J. Postel) met enorme uitbouw, luxe garage (2002) en zwembad (ca. 60 m²). Door Maas Architecten ontworpen hoogwaardige uitbouw aan de achterzijde, dit biedt een fantastische leefruimte met veel licht en openslaande deuren naar de veranda waar u heerlijk kunt vertoeven. Deze gezinsvilla beschikt over meerdere speelse vertrekken op de begane grond en 4 ruime slaapkamers op de verdiepingen. De aangenaam bemeten tuin (ruim 1.000 m²) is rondom fraai aangelegd, biedt veel privacy, meerdere terrassen en een groot zwembad, voor de heerlijke zonnige dagen! De zon draait de gehele dag om de woning.
Aan één van de mooiste lanen van Lochem op fiets afstand van de dorpskern en tegen de bosrijke Paaschberg aan gelegen met directe en grandioze uitloop- en fiets mogelijkheden. Rustig wonen met alle faciliteiten van het Lochemse stadscentrum binnen handbereik. Tevens bent u per auto zo op de snelweg A1, of neemt u de trein naar Zutphen of Hengelo. Kortom, een sfeervolle woning op een gewilde locatie aan de voet van de Paaschberg.

PERCEEL
De woning is gelegen op een ruim en overzichtelijk perceel met meer dan 1.000 m² grond rondom. Aan de voorzijde voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s op eigen terrein.
De achtertuin heeft een aangename zonligging (Westen) en meerdere, heerlijke (geniet) plekjes.
Het zwembad is ca. 12 x 5 meter.
Groot genoeg om bijvoorbeeld baantjes te trekken maar ook leuk voor de (klein)kinderen.
Ruime vrijstaande garage (ca. 7 x 4 meter) is uitgevoerd in spouw en voorzien van verwarming en een bergzolder. Ideaal voor een klusser en/of hobbyist.

Onderverdieping: Vanuit de keuken te bereiken provisiekelder met CV opstelling.
Begane grond: L-vormige hal. Toilet met wandcloset en fontein. Speelse woonkamer met vaste (boeken)kast en openhaard. Ruime eetkamer met zicht op de tuin, vaste kast en openslaande tuindeuren. Woon-, eetkamer en hal voorzien van parketvloer. Dichte op maat gemaakte Louët keuken met 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combioven, Quooker, vaste kast, boiler en plavuizenvloer. Bijkeuken met uitstortgootsteen, wasmachineaansluiting en tuindeur.
1e Verdieping: Overloop. Drie aangename slaapkamers alle met vaste kast(en) en één met balkondeur. Balkon op het Zuiden. Comfortabele badkamer met whirlpool, douche, 2e wandcloset, wastafelmeubel en vloerverwarming.
2e Verdieping: Overloop. Berging. Twee (slaap)kamers beide met dakraam en één met vaste kast en bergruimte achter de schotten.

Bouwjaar: 1935. Perceel: 1.064 m². Inhoud: ca. 790 m³. Woonoppervlakte: ca. 193 m². Verwarming: Nefit HR-CV combiketel (2018).
Isolatie: Muur-, vloer-, dak- en grotendeels glas. Energielabel: D.

lees meer +
€ 795.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Dr. Cartier van Disselweg 12 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 795.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1935
  • Woonoppervlakte:
    193 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1064 m²
  • Inhoud:
    790 m³