Dorsmolenlaan 8, LOCHEM

UITGEBOUWD, MODERN EN OVERZICHTELIJK
Moderne, geschakelde 2 onder 1 kap (gezins)woning met inpandige garage en veranda. Gebouwd in 2001 met hoogwaardige materialen en optimale isolatie, comfortbel wonen en voorzien van energielabel A. Aansprekende leefruimte op de begane grond met centraal de keuken, welke de eetkamer aan de achterzijde en de woonkamer aan de voorzijde met elkaar verbindt. De eetkamer is uitgebouwd en voorzien van een grote pui, waardoor het een lichte ruimte is.
Boven drie slaapkamers en een moderne badkamer. Dan door naar buiten;
de achtertuin is op het oosten gesitueerd, biedt privacy en is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Twee ruime terrassen en borders voor het groen. Genieten kan onder de veranda, voor altijd een beschut plekje.
In een rustige straat gelegen met altijd een parkeerplek voor de deur, op uw eigen oprit. Gelegen aan de rand van de wijk Molengronden in een plezierige woonomgeving. Op fietsafstand van het stadscentrum, diverse scholen en sportaccommodaties.

PERCEEL
Onderhoudsvriendelijke, doch groene achtertuin met meerdere borders en planten. Houten veranda achterin de tuin, dat een heerlijk plekje biedt. Groot terras tegen de woning. Veel privacy doordat u geen inkijk heeft van directe achterburen en met groen omringd.
Aan de voorzijde een oprit voor uw auto. De inpandige garage is zowel aan de voor- als de achterzijde bereikbaar en biedt voldoende ruimte voor uw spullen en/of fietsen.

INDELING
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Woonkamer met trapkast. Luxe keuken voorzien van een Boretti inductiekookplaat met oven, afzuigkap, vaatwasser en Amerikaanse koelkast met vriezer.
Uitgebouwde eetkamer met over de gehele breedte een glazen pui met schuifpui. De begane grond is voorzien van een PVC vloer.
Inpandige garage met keukenblok, wasmachine- en drogeraansluiting, openslaande deuren, tuindeur en vinyl vloerbedekking.

1e Verdieping: Overloop met vaste kast met CV opstelling. Drie slaapkamers waarvan één met vaste kasten. Badkamer met douche, dubbel wastafelmeubel en 2e wandcloset.
De verdieping is voorzien van vloerbedekking.

KENMERKEN
Bouwjaar: 2001. Perceel: 249 m². Inhoud: ca. 460 m³. Woonoppervlakte: ca. 120 m². Verwarming: Intergas HR CV (2012). Isolatie: Volledig. Energielabel: A.

lees meer +
€ 419.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Dorsmolenlaan 8 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 419.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2001
  • Woonoppervlakte:
    120 m²
  • Perceeloppervlakte:
    249 m²
  • Inhoud:
    460 m³