Dillenburg 164, LOCHEM

Deze woning is reeds verkocht
Lees hier de beoordeling van de verkoper

INSTAPKLAAR MET VRIJ ZICHT EN GARAGE
Royale tussenwoning met veranda, stenen berging en garage. Comfortabel woonhuis met een woonoppervlakte van 120 m², een ruime living en vier slaapkamers. Aangenaam met veel lichtinval dankzij de vele raampartijen. Instapklaar en goed verzorgd met o.a. keralit gevelbekleding, gestucte muren en plafonds en een luxe keuken en badkamer. Onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin met veel privacy. Een heerlijk zitje onder de veranda, een stenen (fietsen)berging en als extra ook nog een garage. De woning is aan een autoluwe straat gelegen met voor de deur een speelveld, waar de kinderen heerlijk kunnen voetballen en/of spelen. Naast de deur een directe uitloop langs de Nieuwe beek, voor heerlijke wandelingen.
Het stadcentrum, de supermarkt(en), sportaccommodaties en de (basis)scholen zijn ook in de buurt. Heerlijk wonen met optimale privacy zowel voor als achter.
Kortom, een prettige (gezins)woning waar u zo in kunt!

PERCEEL
Fraaie achtertuin gesitueerd op het oosten. Gemakkelijk in onderhoud met een groot terras tegen de woning. Besloten tuin zodat u veel privacy heeft. Houten veranda met shutters voor een heerlijk (beschut) plekje.
Stenen berging ideaal voor uw fiets(en). Aangebouwde garage met kanteldeur.

INDELING
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Woonkamer met tuindeur. Nette keuken met inductiekookplaat, heteluchtoven, koelkast met vriesvak en toegang naar de tuin middels tuindeur.
De gehele begane grond is voorzien van een plavuizenvloer met in de woonkamer en keuken vloerverwarming.

1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers. Moderne badkamer met inloopdouche en easy drain, dubbele wastafel met meubel en 2e wandcloset. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e Verdieping: Overloop met CV opstelling en bergruimte. Ruime vierde slaapkamer met dakraam en bergruimte achter de schotten.
De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Bouwjaar: 1970. Perceel: 180 m². Inhoud: ca. 430 m³. Woonoppervlakte: ca. 120 m².
Verwarming: Nefit smartline HR-CV (2008). Isolatie: Muur-, dakisolatie en HR++ glas. Energielabel: B.

lees meer +
€ 350.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Dillenburg 164 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 350.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1970
  • Woonoppervlakte:
    120 m²
  • Perceeloppervlakte:
    180 m²
  • Inhoud:
    430 m³