Dillenburg 150, LOCHEM

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren

Dillenburg 150 - Lochem

VERRASSEND DANKZIJ EXTRA’S

Uitgebouwde, royale gezinswoning met zowel een stenen garage als een (fietsen)berging. Instap klaar en comfortabel met grotendeels kunststofkozijnen, elektrische screens, gestucte wanden, 4 ruime slaapkamers en flinke leefruimte op de begane grond. De voorzijde ligt aan een groen hofje met directe uitloop langs de Nieuwe beek. Aan de achterzijde heeft u direct toegang tot uw eigen garage en achtertuin welke onderhoudsvriendelijk is met veel sierbestrating. In rustige woonomgeving gelegen, waar ook genoeg te beleven is voor kinderen. De voorzieningen zijn vlakbij, zoals (basis)scholen, de supermarkt(en) en het gezellige stadscentrum van Lochem.
Ziet u zichzelf al genieten van de ruimte en luxe? Maak dan snel een afspraak!

De achtertuin is volledig geplaveid, heeft meerdere zitjes en is gesitueerd op het Noordoosten. Vanuit de achterzijde is er geen inkijk waardoor u behoorlijke vrijheid heeft. De stenen garage met elektrische roldeur en de (fietsen)berging zijn beide vanuit de tuin te bereiken. Aan de voorzijde ligt de woning aan een groot (speel)gazon.

Indeling:
Begane grond: Hal met trapkast. Toilet met wandcloset en fontein. Ruime, lichte woonkamer met een fraaie laminaatvloer. De uitgebouwde eetkamer beschikt over een lichtkoepel. De half open keuken is voorzien van een 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, Quooker, vaatwasser, combimagnetron en koelkast. Bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting, tuindeur en plavuizenvloer.
1e Verdieping: Overloop. Drie ruime slaapkamers waarvan twee tweepersoonsslaapkamers. Complete badkamer welke is voorzien van een douche, wastafelmeubel en 2e wandcloset.
De gehele verdieping is voorzien van laminaatvloer.
2e Verdieping: Overloop met dakraam, bergruimte en CV opstalplaats. Ruime slaapkamer met dakraam en bergruimte achter de schotten.

Bouwjaar: 1971. Perceel: 182 m². Inhoud: ca. 475 m³. Woonoppervlakte: ca. 140 m².
Verwarming: Remeha Calenta (2016). Isolatie: Dak-, Vloer en Glas. Energielabel: C.

lees meer +
€ 250.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Dillenburg 150 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 250.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1971
  • Woonoppervlakte:
    140 m²
  • Perceeloppervlakte:
    182 m²
  • Inhoud:
    475 m³