Daslook 38, LOCHEM

RIANT IN RUSTIGE WOONWIJK!
Ruime 2 onder 1 kap gezinswoning met garage, carport en houten schuur met veranda. Diepe (ca. 16 meter) achtertuin met terras, gazon en looppad naar de veranda. Veel privacy en op het zuidwest gesitueerd. De woning is hoogwaardig gebouwd, goed onderhouden en klaar voor de toekomst, zoals energielabel A+, zonnepanelen en een warmtepomp. Beneden een ruime woonkeuken en een tuingerichte woonkamer. Op de verdiepingen veel ruimte met drie slaapkamers op de eerste verdieping en dankzij de dakkapel op de zolder nog twee extra (slaap)kamers. Deze woning heeft dus maar liefst 5 (!) slaapkamers, ideaal voor bijvoorbeeld een groot of samengesteld gezin. Aan rustig woonerf gelegen, ruim opgezet en kindvriendelijk. Het buitengebied van Lochem met haar prachtige natuur is op 5 wandelminuten gelegen. Lochem is voorzien van een middelbare school, diverse basisscholen, een zwembad, schouwburg en diverse horeca en supermarkten.

PERCEEL
De straat is ruim opgezet en doordat het plein zich in het midden bevindt heeft u geen directe overbuur. Parkeren kan op eigen terrein, waarbij u zelfs droog kunt parkeren onder de carport. De carport is voorzien van twee lichtkoepels. Garage met zolder voor extra (berg)ruimte. De garage heeft zowel aan de voor- als de achterzijde een ingang.
Privacy volle, diepe achtertuin met houten schuur en veranda. Onder de veranda heeft u een beschut plekje om te zitten.
Tegen de woning een aangelegd terras waar voldoende ruimte is voor een zitje of lange tuintafel, leuk om (met het gezin) aan te genieten.

INDELING
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Tuingerichte woonkamer met tuindeur. Open woonkeuken met 5-pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en Amerikaanse koelkast met vriezer (ter overname).
De begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers. Badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en 2e wandcloset.

2e Verdieping: Overloop met dakkapel, CV ketel met binnen unit warmtepomp, berging annex inloopkast en wasmachine- en drogeraansluiting. Twee slaapkamers waarvan één met dakraam en één met dakkapel.

Bouwjaar: 1981. Perceel: 345 m². Inhoud: ca. 595 m³. Woonoppervlakte: ca. 140 m². Verwarming: Hybride Warmtepomp (2022) en Nefit HR-CV.
Isolatie: Muur-, Dak-, vloer- en grotendeels dubbel glas. Energielabel: A+.

lees meer +
€ 450.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Daslook 38 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 450.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1981
  • Woonoppervlakte:
    140 m²
  • Perceeloppervlakte:
    345 m²
  • Inhoud:
    595 m³