Daslook 21, LOCHEM

VERRASSEND MET GELIJKVLOERS WONEN
Riante, uitgebouwde 2 onder 1 kapwoning met berging, carport, tuinhuis en diepe tuin. Deze gezinswoning is verrassend dankzij haar vijf (slaap)kamers, twee badkamers en ook nog een vliering. De woonkamer is tuingericht en dankzij de uitbouw is er een slaap- en badkamer op de begane grond, heel veelzijdig en ideaal voor een mantelzorger, ouder- en kind zone of bijvoorbeeld een praktijk aan huis. Lagere maandlasten dankzij de 15 zonnepanelen. De achtertuin is op het zonnige zuiden gesitueerd en biedt veel privacy. Aan de voorzijde een carport en voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. In kindvriendelijk, ruim opgezet woonwijk gelegen met direct uitloop naar het bosrijke buitengebied van Lochem. Supermarkt en (basis)scholen op korte (fiets)afstand. Een aansprekende woning en dito plek! Kom het zelf ervaren.

PERCEEL
Zonrijke, diepe achtertuin gesitueerd op het zuiden. Houten tuinhuis met overkapping. De achtertuin is nagenoeg volledig geplaveid.
Aan de voorzijde parkeerplek op de oprit of onder de carport.

INDELING
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en hoekfontein. Tuingerichte woonkamer met houtkachel en trapkast. Open keuken voorzien van 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Ruime slaapkamer (annex kantoorruimte ) met eigen badkamer en openslaande tuindeuren. Badkamer met douche, wastafel en 2e wandcloset. De begane grond is voorzien van een plavuizenvloer.

1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan één met dakraam. Badkamer met bad, douche, wastafelmeubel, 3e wandcloset en dakraam. De verdieping is voorzien van een PVC vloer.

2e Verdieping: Overloop met dakraam en bergruimte achter het schot. Ruime berging met schuifdeur en CV opstelling. Vierde slaapkamer met dakraam, luik naar vliering en aan beide zijden bergruimte achter het schot.
De verdieping is voorzien van een PVC vloer.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1984. Perceel: 271 m². Inhoud: ca. 495 m³. Woonoppervlakte: ca. 135 m². Verwarming: Nefit Smartline (ca. 2015).
Isolatie: Muur-, glas- en dakisolatie. Energielabel: A. Zonnepanelen: 15 zonnepanelen (ca. 2012).

lees meer +
€ 400.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Daslook 21 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 400.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1984
  • Woonoppervlakte:
    135 m²
  • Perceeloppervlakte:
    281 m²
  • Inhoud:
    495 m³