Curieplein 5, LOCHEM

RUIM MET 5 SLAAPKAMERS!

Royale 2 onder 1 kap (gezins)woning met inpandige garage en diepe, privacyvolle achtertuin. Door de huidige bewoners in 2020 veel aangepast en gemoderniseerd, zoals de nieuwe woonkeuken, het stucwerk (begane grond) en de luxe badkamer. Aan comfort is ook gedacht, de woning is voorzien van vloerverwarming, een waterontharder en grotendeels HR++ beglazing. Deze gezinswoning is met maar liefst 5(!) slaapkamers op de verdiepingen zeker ruim te noemen. De inpandige garage is fijn als extra (berg)ruimte en ideaal voor een hobbyist of klusser. De achtertuin is diep en breed, biedt veel privacy en is voorzien van twee terrassen. Bijzonder vrij in de woonwijk, geen directe achter- en overbuur.
Aan een autoluw woonerf gelegen met voldoende parkeerplek naast of voor de deur. Fantastische ligging met de basisschool en speelbos om de hoek. Binnen 5 minuten fietsen bent u in het stadscentrum van Lochem.

Aan rustige straat gelegen met voldoende parkeergelegenheid, ook op eigen oprit. De garage is bereikbaar middels een kantel- en/of loopdeur. Veel extra ruimte en een zolder.
Ruime achtertuin met een gazon welke voorzien is van een (puls) sproeisysteem. Voldoende plek voor een speeltoestel, trampoline of zandbak. Aangebouwde houten veranda waar een heerlijk beschut zitje valt te creëren. Tegen de woning een groot aangelegd terras en achterin de tuin 2e terras. De tuin is omringd door een schutting en grenst aan gemeentelijk groen.

INDELING
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Lichte woonkamer. Tuingerichte woonkeuken. Luxe woonkeuken (2020) met U-vorm voorzien van 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, (stoom)oven, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Tussenhal annex klompenhok met tuindeur en toegang tot de garage. Inpandige garage met kantel- en loopdeur en (berg)zolder.
De begane grond is voorzien van een PVC vloer (visgraat motief) en vloerverwarming.

1e Verdieping: Overloop met vaste kast annex inloopkast. Drie slaapkamers. Ruime, luxe badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafelmeubel, 2e wandcloset en elektrische vloerverwarming.
De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

2e Verdieping: Overloop. Twee slaapkamers waarvan één met vinyl vloerbedekking en de andere slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1979. Perceel: 335 m². Inhoud: ca. 605 m³. Woonoppervlakte: ca. 143 m².
Verwarming: Remeha HR-CV (2010). Isolatie: Muur, dak en grotendeels HR++ glas. Energielabel: C.

lees meer +
€ 395.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Curieplein 5 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 395.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1979
  • Woonoppervlakte:
    143 m²
  • Perceeloppervlakte:
    335 m²
  • Inhoud:
    605 m³