Bolksbeekweg 10, LOCHEM

CHARME BUITENAF
Vrijstaande woonboerderij ’t Zumpke (1903) met eenvoudige, royale kapschuur en stenen garage. Deze charmante, traditioneel gebouwde woning beschikt over een gebintenconstructie, steensmuren en vernieuwde (eind jaren 60) spantenkap. Het geheel verdient volledige modernisatie en isolatie, waarbij u het compleet naar eigen wens kunt inrichten. Momenteel wordt alleen de begane grond gebruikt, waarbij het volledige woonprogramma in de huidige
90 m² is ingepast met twee slaapkamers, een zit- en eetkamer en een ruime badkamer. Rondom zijn de uitzichten fraai en weids over de uitgestrekte landerijen. In het buitengebied van Lochem tussen de regio Achterhoek en Twente een grandioze woonlocatie. Het overzichtelijk perceel van bijna 2.500 m² is perfect op de zon gesitueerd en biedt ruimte voor kleinvee, een moes- of siertuin. Op slechts 1 kilometer van de verbindingsweg naar Lochem en de snelweg A1 is de bereikbaarheid hier zeker goed te noemen.
Dit is uw kans voor “het droom boerderijtje buiten af”.

PERCEEL
Niet afgelegen, maar wel compleet vrij tussen de weilanden gelegen woonboerderij op een perceel van 2.475 m². Ideaal rechthoekig perceel met de achtergevel van de woonboerderij op het zuidoosten gesitueerd.
Naast de sloot bevindt zich een eigen weide, ideaal voor kleinvee.

INDELING
Begane grond: Keuken met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en tuin- annex toegangsdeur. Eetkamer met gaskachel. Woonkamer met hilde, schouw en gaskachel.
Twee slaapkamers. Ruime badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Bijkeuken met wasmachine aansluiting, luik naar 1e verdieping, vaste kasten en tuin- annex achterdeur.
1e Verdieping: Middels luik te bereiken bergzolder.
Complete gebintenconstructie en vernieuwde spanten in het zicht. Vermoedelijk eind jaren 60 vernieuwd en voorzien van een asbesthoudend dakbeschot, momenteel geen isolatie aanwezig.
Mogelijkheden voor het realiseren van meerdere (slaap)kamers en/of een isolerende verdiepingsvloer ten behoeve van de begane grond.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1903. Perceel: 2.475 m². Inhoud: ca. 475 m³. Woonoppervlakte: ca. 90 m².
Verwarming: Gaskachels. Isolatie: Gedeeltelijk glas. Energielabel: G. Bijzonderheden: Ouderdomsclausule, zelf-niet-bewoningsclausule, asbest dakbeschot en alle roerende zaken kunnen naar believen van verkoper achterblijven.

lees meer +
€ 495.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Bolksbeekweg 10 - LOCHEM
Kenmerken
 • Overdracht
 • vraagprijs
  € 495.000,- k.k.
 • Soort woonhuis:
  woonboerderij, vrijstaande woning
 • Status:
  verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding:
  in overleg
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1903
 • Woonoppervlakte:
  90 m²
 • Perceeloppervlakte:
  2475 m²
 • Inhoud:
  475 m³