Barchemseweg 79, LOCHEM

Deze woning is reeds verkocht
Lees hier de beoordeling van de verkoper

GELIJKVLOERS NABIJ ‘DE ENK’ & DE PAASCHBERG
Vrijstaande, uitgebouwde semibungalow met inpandige garage met zolder, carport en tuinkas. Uitgebouwd waardoor het gehele woonprogramma gelijkvloers (slaap- en badkamer) is gerealiseerd. Op de verdieping ook nog eens twee slaapkamers en een extra badkamer, ideaal voor eventuele logees.
Lage stookkosten dankzij de zonnepanelen, de pelletkachel en de airco’s (met verwarming). De woning is centraal op het perceel gelegen in de breedte met veel ruimte rondom. Het perceel is maar liefst 935 m² groot.
In de achtertuin staat een grote tuinkas en ook nog een schuurtje voor uw (tuin)gereedschap. Speels is deze tuin ook zeker, dankzij de in hoogte verspringende tuin.
Op een magnifieke locatie gelegen, aan de doorgaande weg met ‘De Enk’ en de ‘Paaschberg’ om de hoek. In een groen en bosrijke omgeving.
Lochem heeft een gezellig centrum en alle voorzieningen te bieden.

PERCEEL
Tuin rondom met diverse zonnige en schaduwrijke plekken. Ruime tuinkas achter de woning. Hoogte verschil in de achtertuin zorgt voor speels effect. De meerdere fruitbomen en de pluimgrassen geven een fraai geheel. Besloten met voldoende privacy. Extra tuinberging met schuifdeur, ideaal voor uw tuingereedschap.
Aan de voorzijde voldoende parkeermogelijkheden voor uw auto(s), ook onder de carport. De carport is voorzien van lichtkoepels.
De woning is ook voorzien van zonwering aan de voorzijde en aan de achterzijde van rolluiken bij de tuindeur en het slaapkamerraam.

INDELING
Begane grond: Royale hal met vaste kast en garderobe. Toilet met fontein. Woonkamer voorzien van een schouw met pelletkachel, airco, parketvloer en tuindeur. Keuken met inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, magnetron, koelkast met vriezer en tuindeur. Slaapkamer. Badkamer met douche, wastafelmeubel en 2e toilet. Berging met CV opstelling. Kantoor met doorgang naar de garage. Inpandige garage met vaste kastenwand, tuindeur, openslaande deuren en luik naar zolder.

1e Verdieping: Overloop met dakraam. Twee ruime slaapkamers beide met een dakraam. 2e Badkamer met douche, wastafelmeubel en 3e toilet. Berging. Over de gehele breedte van de woning bergruimte achter de schotten.
De verdieping is voorzien van vloerbedekking.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1965. Perceel: 935 m². Inhoud: ca. 675 m³. Woonoppervlakte: ca. 148 m². Verwarming: Intergas HR-CV extreme (2018) & pelletkachel.
Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: C. Bijzonderheden: 14 zonnepanelen & airco’s (met verwarming).

lees meer +
€ 500.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Barchemseweg 79 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 500.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1965
  • Woonoppervlakte:
    148 m²
  • Perceeloppervlakte:
    935 m²
  • Inhoud:
    675 m³